• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Pro MFP M225 en M226 printerserie - Instructies voor het vervangen van het product

Wanneer HP uw defecte product vervangt, moeten sommige accessoires of onderdelen van het defecte product worden overgebracht naar het vervangende apparaat.
  opmerking:
  • Sommige optionele accessoires worden mogelijk niet geleverd bij uw productmodel.
  • Bewaar eventuele optionele accessoires die u afzonderlijk hebt aangeschaft.
Hieronder vindt u de lijst met printers van de HP LaserJet Pro MFP M225 en M226 serie die in dit document zijn opgenomen:
Afbeelding : Voorbeelden van de printers
Afbeelding: Foto's van de HP LaserJet Pro MFP M225 en M226 printers
Model
Printernummer
HP LaserJet Pro MFP M225dn printer
HP LaserJet Pro MFP M225dw printer
HP LaserJet Pro MFP M225rdn printer
HP LaserJet Pro MFP M226dn printer
HP LaserJet Pro MFP M226dw printer
CF484A
CF485A
CF486A
CGN22A
CGN23A
Voordat u uw defecte printer naar HP verzendt, volgt u deze instructies om ervoor te zorgen dat u de juiste accessoires verwijdert en bewaart zodat u ze met uw nieuwe printer kunt gebruiken.
  opmerking:
De onderstaande afbeeldingen komen mogelijk niet precies overeen met uw printer, maar de instructies zijn hetzelfde.
  1. Verwijder de tonercartridge.
  2. Koppel het netsnoer los van de achterkant van de printer en haal de stekker van het netsnoer uit het wandcontact, het verlengsnoer, de piekstroombeveiliging of de voedingsstrip.
  3. Bewaar de volgende accessoires om deze te gebruiken voor de vervangende printer:
    • Netsnoer
      Afbeelding: Netsnoer
    • USB-kabel (Universal Serial Bus)
      Afbeelding: USB-kabel (Universal Serial Bus)
    • Ethernetkabel
      Afbeelding: Ethernetkabel
    • Cd's
      Afbeelding: Voorbeeld van een software-cd van een printer
    • Printerhandleidingen
      Afbeelding: Voorbeeld van een printerhandleiding
    • Alle accessoires die u afzonderlijk had gekocht
  4. Wanneer u de vervangende printer ontvangt, sluit dan alle nodige kabels aan, sluit het netsnoer aan op de achterkant van de printer en sluit het op een stopcontact aan. Zie De hardware van de printer instellen voor meer informatie.
  5. Druk op de aan/uit-knop om de vervangende printer in te schakelen, plaats de tonercartridge en test vervolgens alle printerfuncties.
Ga voor extra ondersteuningsinformatie naar www.hp.com/support.