• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise - De geheugen-DIMM plaatsen

Inleiding
Dit document beschrijft de procedures voor het verwijderen en vervangen van de formatter voor de HP Color LaserJet Enterprise M855 en HP Color LaserJet Enterprise Flow MFP M880.
Voordat u begint
  • Gebruik onderstaande tabel om het juiste onderdeelnummer van de kit voor uw product te vinden en ga vervolgens naar www.hp.com/buy/parts om de kit te bestellen.
    • Onderdeelnummers van de formatterkit
    A2W77-67902 (alleen M855)
    Formatterkit met instructiegids
Vereist gereedschap
  • Er zijn geen speciale gereedschappen vereist voor het installeren van deze kit.
  let op:
Dit product bevat bestanddelen die kunnen worden beschadigd door elektrostatische ontlading (ESD). Om de kans op ESD-schade te verkleinen plaatst u het product op een ESD-mat (indien beschikbaar) en draagt u een ESD-polsband aangesloten op een geaard oppervlak. Als u niet over een ESD-werkplek of -mat beschikt, aard uzelf dan door contact te maken met het bladmetalen frame voordat u een onderdeel aanraakt dat gevoelig is voor elektrostatische ontlading.
Stap 1: De formatter verwijderen
  1. Doe het volgende:
    1. Schakel het apparaat uit.
    2. Verwijder het netsnoer.
        waarschuwing:
      Om schade aan het product te voorkomen, schakelt u het apparaat uit en wacht u vijf seconden. Verwijder vervolgens het netsnoer voordat u onderhoud uitvoert aan het product.
    3. Ontkoppel alle kabels en accessoires van de formatter.
  2. Draai de twee duimschroeven in de formatter los en trek vervolgens de formatter uit het product.
    Afbeelding : Draai de twee duimschroeven in de formatter los en trek vervolgens de formatter uit het product.
  3. Afbeelding :
Stap 2: De oude geheugen-DIMM verwijderen
  let op:
  1. Afbeelding :
  2. Afbeelding :
  let op:
  opmerking:
Stap 4: De nieuwe geheugen-DIMM installeren
  let op:
  1. Breng de DIMM voorzichtig met een hoek in de houder op de formatter.
      opmerking:
    Plaats de DIMM zo dat de sleuf in de DIMM is uitgelijnd met het lipje in de houder.
    Afbeelding : Breng de DIMM voorzichtig met een hoek in de houder op de formatter.
  2. Installeer de DIMM door deze in de richting van de pijl te draaien.
    Afbeelding : Installeer de DIMM door deze in de richting van de pijl te draaien.
  3. Controleer wanneer de DIMM wordt geplaatst of de klemmetjes aan weerszijden van de DIMM vastklikken.
    Afbeelding : Controleer wanneer de DIMM wordt geplaatst of de klemmetjes aan weerszijden van de DIMM vastklikken.
Stap 5: De formatter installeren
  let op:
  1. Lijn de formatter uit met de geleiders aan de boven- en onderkant van de formattereenheid en duw de formatter in de sleuf totdat deze goed op zijn plaats zit.
    Afbeelding : Lijn de formatter uit met de geleiders aan de boven- en onderkant van de formattereenheid en duw de formatter in de sleuf totdat deze goed op zijn plaats zit.
  2. Draai de twee duimschroeven handvast aan.
    Afbeelding : Draai de twee duimschroeven handvast aan.
Stap 6: De installatie testen
  1. Doe het volgende:
    1. Sluit alle kabels van de formatter weer aan.
    2. Sluit het netsnoer aan.
  2. Schakel het apparaat in.
      opmerking:
    Om te controleren of de formatter correct is geïnstalleerd, moet u de volgende functies van de leds op de formatter controleren:
    • Het hartslaglampje (1) geeft aan dat de formatteer goed functioneert.
      • Terwijl het product wordt opgestart, brandt het hartslaglampje continu rood ongeveer één seconde en wordt dan groen voor ongeveer twintig seconden.
      • Nadat de initialisatie is voltooid, knippert het hartslaglampje continu als de printer correct functioneert.
    • Het verbindingslampje (2) geeft aan dat de formatter goed op zijn plaats zit. Het brandt groen wanneer het apparaat wordt ingeschakeld en blijft groen als de formatter goed op zijn plaats zit.
    Als de lampjes niet correct werken, schakelt u het apparaat uit, verwijdert u de formatter en installeer u deze opnieuw (zorg ervoor dat de formatter goed op zijn plaats zit voordat u de duimschroeven vastdraait).
    Afbeelding : Als de lampjes niet correct werken, schakelt u het apparaat uit, verwijdert u de formatter en installeer u deze opnieuw (zorg ervoor dat de formatter goed op zijn plaats zit voordat u de duimschroeven vastdraait).