HP LaserJet Pro 300 Color MFP M375 and HP LaserJet Pro 400 Color MFP M475 - Firmware-updatemelding voor nieuwe versie 20131028

Inleiding
HP heeft zojuist een nieuwe firmwareversie voor de HP LaserJet Pro Color MFP M375/M475 printerserie uitgebracht. Hieronder vindt u een lijst met oplossingen en verbeteringen die in deze versie zijn inbegrepen (Datumcode firmware: 20131028).
Oplossingen en verbeteringen
Deze firmware-update bevat de volgende oplossingen en verbeteringen:
  • Oplossing voor een probleem waarbij de printer niet reageert wanneer het ontvangen van een fax met een specifiek belsignaal is ingeschakeld.
  • Oplossing voor een probleem waarbij de printer niet meer reageert of geen printerrapporten meer kan afdrukken na een mislukte poging om informatie over HP Webservices op te halen. Het ophalen van informatie over Webservices gebeurt doorgaans tijdens het opstarten en kan mislukken door netwerk-/internetverbindingsproblemen.
  • Oplossingen voor 49 fouten die kunnen optreden bij het afdrukken via AirPrint.
  • Oplossing voor een probleem waarbij wazige zwart-witafdruktaken worden veroorzaakt als deze direct volgen na een kleurenafdruktaak.
  • Verbetering van de kopieeruitvoerkwaliteit bij het uitvoeren van een kopie vanaf de scanner die verkleind is met 50%.
  • Oplossing voor een probleem met zwart-witfladbedkopieën waarbij er een lege pagina wordt afgedrukt als de taal is ingesteld op Hebreeuws of Arabisch.
  • Oplossing voor een probleem waarbij Bonjour Highest Priority Service niet kan worden teruggezet naar de standaardwaarde als "Alle host- en domeinnaaminstellingen terugzetten naar de fabrieksinstellingen" van het menu Netwerkidentificatie wordt uitgevoerd via de geïntegreerde webservice.
  • Detecteren van printers via Bonjour verbeterd.
  • Kleine verbeteringen m.b.t. lokalisatie voor Vereenvoudigd Chinees.
De printerfirmware bijwerken
Raadpleeg dit document voor opties en stapsgewijze instructies voor het bijwerken van de printerfirmware: HP LaserJet Pro - De firmware bijwerken.