• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP SureSupply - Uw gebruikersnaam of wachtwoord voor uw HP SureSupply account wijzigen

Dit document is bedoeld voor HP Inkjet en LaserJet printers.
Door uw gebruikersnaam of wachtwoord te wijzigen, kunt de beveiliging van uw SureSupply-account beschermen. U kunt uw gebruikersnaam of wachtwoord van uw SureSupply-account op elk moment wijzigen.