• Informatie
    CORONAVIRUS (COVID10) Impact:

door de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus hebben we momenteel langere wachttijden aan de telefoon. Wij raden U aan om onze digitale oplossingen te proberen zoals de Virtuele Agent en onze Diagnostics tools. Op die manier bent u sneller geholpen. Instant Ink klanten verwijzen wij naar instantink.com. Daar worden de meeste van uw vragen beantwoord.

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP printers - Printen vanaf Android-smartphones of -tablets

Dit document is van toepassing op HP netwerkprinters of Wi-Fi Direct-printers en Android-smartphones en -tablets.
Afdrukken vanaf uw Android OS 5.0 of een later apparaat naar uw printer met behulp van de HP Print Service Plugin.

Stap 1: De HP Print Service Plugin installeren

Installeer de HP Print Service Plugin op uw Android OS 5.0 of hoger en schakel de plugin vervolgens in.
opmerking:
Menu's, pictogrammen en de locatie van de afdrukinstellingen zijn afhankelijk van de Android-versie en de fabrikant van het apparaat.
  1. Zorg dat uw Android-apparaat met hetzelfde draadloze netwerk is verbonden als uw printer of dat Wi-Fi Direct op uw printer en Android-apparaat is ingeschakeld.
  2. Installeer of werk de HP print service plugin (Engelstalig) op uw Android-apparaat.
  3. Wanneer de installatie of update is voltooid, kiest u uw Android-apparaat om de invoegtoepassing in te schakelen:
    • Apparaten met Android 7 (Nougat) en later: De HP Print Service Plugin wordt na de installatie automatisch ingeschakeld. Ga verder met deze stappen.
    • Apparaten met Android 6 (Marshmallow) en eerder: Tik op Instellingen, zoek naar HP Print Service en open deze en tik vervolgens op Aan.
  4. Schakel alle andere Print Services Plugins indien nodig uit.
Uw Android apparaat is nu gereed om af te drukken met behulp van de HP Print Service Plugin.

Veelgestelde vragen

Bekijk deze veelgestelde vragen voor meer informatie over de HP Print Services Plugin voor Android apparaten.