HP LaserJet Enterprise M750 - De SSHD vervangen

opmerking:
Klik hier om een korte video te bekijken waarin deze procedure wordt getoond.
Voordat u begint
  • Gebruik onderstaande tabel om het juiste onderdeelnummer van de kit voor het apparaat te vinden en ga vervolgens naar www.hp.com/buy/parts om de kit te bestellen.
    Onderdeelnummer kit
    Omschrijving
    CE707–67901
    Solid-state geheugen met installatie-instructies
Vereist gereedschap
  • Er zijn geen speciale gereedschappen vereist voor het installeren van dit onderdeel.
  let op:
Dit product bevat bestanddelen die kunnen worden beschadigd door elektrostatische ontlading (ESD). Om de kans op ESD-schade te verkleinen plaatst u het product op een ESD-mat (indien beschikbaar) en draagt u een ESD-polsband aangesloten op een geaard oppervlak. Als u niet over een ESD-werkplek of -mat beschikt, aard uzelf dan door contact te maken met het bladmetalen frame voordat u een onderdeel aanraakt dat gevoelig is voor elektrostatische ontlading.
Stap 1 - De formatter verwijderen
  1. Doe het volgende:
    1. Schakel het apparaat uit.
    2. Verwijder het netsnoer.
    3. Ontkoppel alle kabels en accessoires die op de formatter zijn aangesloten.
      waarschuwing:
    Om schade aan het product te voorkomen, schakelt u het apparaat uit en wacht u vijf seconden. Verwijder vervolgens het netsnoer voordat u onderhoud uitvoert aan het product.
  2. Draai de twee schroeven op de formatter los.
  3. Trek de formatteereenheid uit het apparaat.
Stap 2 - De SSHD verwijderen
  let op:
Onderdeel gevoelig voor elektrostatische ontlading.
  1. Maak de hardeschijfvergrendeling los.
  2. Verwijder de vergrendeling uit de PCA.
  3. Koppel de solid-state module los van de formatter-PCA en verwijder de module.
Stap 3 - Het vervangende SSHD uitpakken
  let op:
Onderdeel gevoelig voor elektrostatische ontlading.
Haal het vervangende SSHD uit de verpakking.
  opmerking:
HP adviseert om de defecte SSHD op ecologisch verantwoorde wijze af te voeren.
Stap 4 - De vervangende SSHD installeren
  let op:
Onderdeel gevoelig voor elektrostatische ontlading.
  1. Schuif de SSHD voorzichtig met een hoek in de houder op de formatter.
  2. Plaats de vergrendeling terug in de PCA.
  3. Draai de harde schijf in de richting van de klok om de SSHD op zijn plaats vast te zetten.
Stap 5 - De formatter opnieuw installeren
  let op:
Onderdeel gevoelig voor elektrostatische ontlading.
  1. Lijn de formatter uit met de geleiders aan de boven- en onderkant van de formattereenheid en duw de formatter in de sleuf totdat deze goed op zijn plaats zit.
  2. Draai de twee duimschroeven handvast aan.
  3. Doe het volgende:
    1. Sluit het netsnoer aan.
    2. Schakel het apparaat in.
Stap 6 - De firmware opnieuw installeren
  1. Ga naar www.hp.com/go/colorljM750_firmware en volg de stappen op het scherm om de meest recente firmware-upgradebestanden voor uw apparaat te downloaden.
  2. Kopieer het firmware-upgradebestand naar de hoofdmap van een USB-opslagapparaat. Het firmware-upgradebestand heeft de extensie .bdl.
  3. Sluit het USB-opslagapparaat aan op de USB-poort op de onderrand van het bedieningspaneel.
  4. Schakel het apparaat in. Het volgende bericht verschijnt: Fout: 99.09.63 Incorrect Disk (99.09.63 Ongeldige schijf). Druk op de knop OK om door te gaan.
  5. Wacht tot het opstartmenu op het scherm van het bedieningspaneel verschijnt en blader naar 3 Beheerder. Druk op de knop OK om te selecteren.
  6. Blader naar 6 Schijf beheren. Druk op de knop OK om te selecteren.
  7. Het bericht Doorgaan met gevraagde bewerking wordt weergegeven. Druk op de knop OK om te selecteren.
  8. Druk op de knop Vorige om terug te gaan naar het beginscherm van het opstartmenu.
  9. Blader naar 3 Beheerder. Druk op de knop OK om te selecteren.
  10. Blader naar 1 Downloaden. Druk op de knop OK om te selecteren.
  11. Blader naar 3 USB-stick. Druk op de knop OK om te selecteren.
  12. Mogelijk worden meerdere .bdl-bestanden weergegeven. Blader naar het firmware-upgradebestand dat u hebt gedownload. Druk op de knop OK om te selecteren.
      opmerking:
    Als er geen .bdl-bestanden worden vermeld, probeer het bestand dan op te slaan op een ander USB-opslagapparaat.
  13. Wacht tot het bestand is overgebracht. Als de overdracht is voltooid, wordt het bericht Voltooid weergegeven op het scherm.
  14. Schakel het product uit, verwijder het USB-flashstation en schakel het product daarna weer in. Wacht enkele minuten terwijl het product wordt geïnitialiseerd.
    • Als de upgrade mislukt, probeer dan het firmware-upgradebestand opnieuw over te brengen.
    • Als de upgrade nogmaals mislukt, neem dan contact op met HP-ondersteuning op www.hp.com/support/colorljM750