• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise M750 - Onderhoudskit voor middelste transferriem

Inleiding
  opmerking:
U kunt een korte video van deze procedure bekijken. klik dan hier.
Voordat u begint
  • Gebruik onderstaande tabel om het juiste onderdeelnummer van de kit voor het apparaat te vinden en ga vervolgens naar www.hp.com/buy/parts om de kit te bestellen.
    Onderdeelnummer kit
    Omschrijving
    CC522-67910
    Onderhoudskit voor middelste transferriem (ITB) met installatie-instructies
Vereist gereedschap
  • Er zijn geen speciale gereedschappen vereist voor het installeren van dit onderdeel.
Inhoud van de kit
Voordat u onderhoud uitvoert aan het apparaat
  1. Schakel het apparaat uit.
  2. Koppel het netsnoer los.
  waarschuwing:
Schakel het apparaat uit, wacht vijf seconden en verwijder vervolgens het netsnoer voordat u onderhoud aan het product uitvoert.
De middelste transferriem (ITB) vervangen
  let op:
Raak de zwarte plastic riem niet aan. De afdrukkwaliteit kan worden aangetast door huidoliën en vingerafdrukken op de riem. Plaats de ITB altijd op een vlakke ondergrond op een veilige locatie.
Stap 1 - De middelste transferriem verwijderen
  1. Open de rechterklep.
  2. Pak de blauwe hendels met beide handen vast (1), oefen lichte druk uit omlaag en trek de ITB (middelste transferriem) naar u toe onder een hoek van 45°.
  3. Trek de ITB uit het product totdat de twee grote hendels langs de rechter- en linkerkant van de ITB worden opengevouwen.
  4. Pak de grote hendels van de ITB vast en trek de ITB zover mogelijk uit het product. Trek de ITB vervolgens omhoog en verwijder deze uit het product.
  5. HP adviseert om de defecte ITB op ecologisch verantwoorde wijze af te voeren.
Stap 2 - De vervangende ITB uitpakken
  let op:
Raak de zwarte plastic riem niet aan. De afdrukkwaliteit kan worden aangetast door huidoliën en vingerafdrukken op de riem. Plaats de ITB altijd op een vlakke ondergrond op een veilige locatie.
Haal het vervangende ITB uit de verpakking.
Als u het onderdeel wilt terugsturen of recyclen, gaat u naar Product return and recycling
  opmerking:
HP adviseert om de defecte ITB op ecologisch verantwoorde wijze af te voeren.
Stap 3 - De vervangende ITB installeren
  1. Installeer de nieuwe ITB door de lipjes op de ITB in de sleuven van het productchassis te steken.
      opmerking:
    wanneer u een nieuwe ITB installeert, moet u alle verpakkingstape en de beschermfolie verwijderen.
  2. Duw de ITB in het product totdat deze vastklikt.
De transferrol vervangen
  opmerking:
Klik hier om een korte video te bekijken waarin deze procedure wordt getoond.
Stap 1 - De transferrol verwijderen
  1. Pak een van de blauwe hendels (1) aan de zijkant van de transferrol vast en til de transferrol (2) uit het apparaat.
  2. HP adviseert om de defecte transferrol op ecologisch verantwoorde wijze af te voeren.
Stap 2 - De vervangende transferrol uitpakken
Haal de vervangende transferrol uit de verpakking.
Als u het onderdeel wilt terugsturen of recyclen, gaat u naar Product return and recycling
  opmerking:
HP adviseert om de defecte transferrol op ecologisch verantwoorde wijze af te voeren.
Stap 3 - De vervangende transferrol installeren
Plaats de nieuwe rol met de roltandwielen (bijschrift 1) aan de rechterkant en druk de rol omlaag om te zorgen dat de rolas stevig in de rolklemmen (zie inzet) zit.
De oppakrol en de scheidingsrol van lade 2 vervangen
  opmerking:
Klik hier om een korte video te bekijken waarin deze procedure wordt getoond.
Stap 1 - De oppakrol en de scheidingsrol van lade 2 verwijderen
  1. Verwijder lade 2 uit het product.
  2. Schuif de hendel (1) op de scheidingsrol in de richting van het ontgrendelingspictogram totdat deze in de ontgrendelde stand klikt.
  3. Trek de scheidingsrol omhoog en verwijder deze uit het product.
  4. Zoek de oppakrol. Trek een van de twee hendels (bijschrift 1) aan de zijkant van de oppakrol omhoog en duw de rechterkant van de rol in de richting van de pijl.
  5. Verwijder de oppakrol.
Stap 2 - De oppakrol en de scheidingsrol voor lade 2 uitpakken
Haal de vervangende oppakrol en scheidingsrol uit de verpakking.
Als u het onderdeel wilt terugsturen of recyclen, gaat u naar Product return and recycling
  opmerking:
HP adviseert om de defecte rollen op ecologisch verantwoorde wijze af te voeren.
Stap 3 - De vervangende oppakrol en scheidingsrol voor lade 2 installeren
  1. Installeer de nieuwe oppakrol door eerst de linkerkant in de houder te steken en vervolgens de rechterkant met het blauwe uiteinde op zijn plek te duwen.
  2. Installeer de nieuwe scheidingsrol. Controleer of de hendel in de ontgrendelde stand staat en druk de rol op zijn plek.
  3. Schuif de hendel in de vergrendelde stand.
  4. Plaats lade 2 terug in het product.
De rollen van lade 3, 4, 5 en 6 vervangen
  opmerking:
Klik hier om een korte video te bekijken waarin deze procedure wordt getoond.
Stap 1 - De rollen verwijderen
  1. Verwijder de laden uit het apparaat en zoek de rollen van lade 3 aan de rechterkant van de uitsparing voor de lade.
  2. Trek de drie lipjes los en trek de rollen in de richting van de pijl.
  3. Herhaal deze procedure voor lade 4, 5 en 6 als deze zijn geïnstalleerd.
Stap 2 - De vervangende rollen uitpakken
Haal de vervangende rollen uit de verpakking.
Als u het onderdeel wilt terugsturen of recyclen, gaat u naar Product return and recycling
  opmerking:
HP adviseert om de defecte rollen op ecologisch verantwoorde wijze af te voeren.
Stap 3 - De vervangende rollen installeren
  1. Installeer de nieuwe rollen door het uiteinde zonder het lipje in het apparaat te duwen totdat de rol vastklikt.
  2. Herhaal deze procedure voor lade 4, 5 en 6 als deze zijn geïnstalleerd.
  3. Plaats de laden terug.
  4. Sluit de rechterklep.
De rollen van lade 1 vervangen
  opmerking:
Klik hier om een korte video te bekijken waarin deze procedure wordt getoond.
Stap 1 - De oppakrollen van lade 1 verwijderen
  1. Open lade 1 (aanduiding 1) en verwijder de oppakrol (aanduiding 2).
  2. Trek de geleiderklemmen van de oppakrol open (aanduiding 1) totdat beide zijden loskomen en verwijder de oppakrol (aanduiding 2).
Stap 2 - De vervangende rollen voor lade 1 uitpakken
Haal de vervangende rollen uit de verpakking.
Als u het onderdeel wilt terugsturen of recyclen, gaat u naar Product return and recycling
  opmerking:
HP adviseert om de defecte rollen op ecologisch verantwoorde wijze af te voeren.
Stap 3 - De vervangende rollen voor lade 1 installeren
  1. Bevestig de nieuwe oppakrol door deze op zijn plek te duwen tussen de geleiderklemmen. Zorg dat de rol juist is geplaatst, met het vlakke gedeelte van de rol omlaag op het scheidingskussen en de ronde pinnen aan het einde van de rol naar voren gericht.
  2. Installeer de oppakrol (1) en sluit daarna lade 1 (2).
De onderhoudsprocedure voltooien
  1. Sluit het netsnoer aan.
  2. Schakel het apparaat in.