HP LaserJet Pro 500 Color MFP M570 - Rol en scheidingskussen van lade 1

Inleiding
  opmerking:
Als u een korte video wilt zien waarin de rol van de lade wordt verwijderd en vervangen, klikt u hier en selecteert u de videokoppeling Oppakrol van lade 1.
  opmerking:
In deze video wordt alleen het vervangen van de rol van lader 1 getoond. In de volgende procedure wordt het vervangen van de rol en het scheidingskussen van lade 1 beschreven.
Voordat u begint
  • Gebruik onderstaande tabel om het juiste onderdeelnummer van de kit voor uw product te vinden en ga vervolgens naar www.hp.com/buy/parts om de kit te bestellen.
    Onderdeelnummer kit
    Omschrijving
    CD644-67903
    Oppakrollenkit voor lade 1 met instructiegids
Vereist gereedschap
  • Kleine platte schroevendraaier
Stap 1 - De rol en het scheidingskussen van lade 1 verwijderen
  1. Doe het volgende:
    1. Schakel het apparaat uit.
    2. Verwijder het netsnoer.
        waarschuwing:
      Om schade aan het product te voorkomen, schakelt u het apparaat uit en wacht u vijf seconden. Verwijder vervolgens het netsnoer voordat u onderhoud uitvoert aan het product.
  2. Open lade 1.
  3. Druk kort op de twee tabs (1) en draai dan de rolbescherming weg van het apparaat om deze te verwijderen.
  4. Ontgrendel de twee tabs (1) en draai de rol weg van het apparaat om deze te verwijderen (2).
  5. Voer de rol af.
  6. Gebruik een kleine platte schroevendraaier om de twee tabs in te drukken en verwijder vervolgens het scheidingskussen.
      opmerking:
    Het kan zijn dat u de steun van het scheidingskussen iets moet indrukken om het kussen te kunnen verwijderen.
  7. Voer het scheidingskussen af.
Stap 2 - De vervangende rol voor lade 1 en het vervangende scheidingskussen uitpakken
Haal de kit voor de vervangende oppakrol en het vervangende scheidingskussen voor lade 1 uit de verpakking.
  let op:
Huidvet op de rol of het kussen kan ervoor zorgen dat papier niet goed wordt opgepakt. Was uw handen voordat u de vervangende rol of het vervangende kussen vastpakt.
Als u het onderdeel wilt terugsturen of recyclen, gaat u naar Product return and recycling
  opmerking:
HP adviseert om de rol en het scheidingskussen op ecologisch verantwoorde wijze af te voeren.
Stap 3 - De vervangende rol en het vervangende scheidingskussen voor lade 1 installeren
  1. Leg het scheidingskussen op de juiste plaats en breng de twee tabs op hun plek.
  2. Plaats de rolmodule in het apparaat (1) en vergrendel de twee tabs (2).
  3. Plaats de rolbescherming terug en vergrendel de twee tabs (1).
  4. Sluit lade 1.
  5. Doe het volgende:
    1. Sluit het netsnoer aan.
    2. Schakel het apparaat in.