HP LaserJet Pro 500 Color MFP M570 - Tonerafvaleenheid

opmerking:
Klik hier om een korte video te bekijken waarin deze procedure wordt getoond.
Voordat u begint
  • Gebruik onderstaande tabel om het juiste onderdeelnummer van de kit voor uw product te vinden en ga vervolgens naar www.hp.com/buy/parts om de kit te bestellen.
    Onderdeelnummer kit
    Omschrijving
    CC468-67910
    Tonerafvaleenheidkit met instructiegids
Vereist gereedschap
  • Er zijn geen speciale gereedschappen vereist voor het installeren van deze kit.
  opmerking:
de tonerafvaleenheid is ontworpen voor eenmalig gebruik. Probeer niet de tonerafvaleenheid te legen en opnieuw te gebruiken. Doet u dit toch, dan kan toner worden gemorst in het apparaat waardoor de afdrukkwaliteit slechter kan worden. Zie de gebruikershandleiding bij het product voor informatie over recycling.
Stap 1 - De tonerafvaleenheid verwijderen
  1. Doe het volgende:
    1. Schakel het apparaat uit.
    2. Verwijder het netsnoer.
        waarschuwing:
      Om schade aan het product te voorkomen, schakelt u het apparaat uit en wacht u vijf seconden. Verwijder vervolgens het netsnoer voordat u onderhoud uitvoert aan het product.
  2. Open de voorklep. Controleer of de klep volledig is geopend.
  3. Pak het blauwe label aan de bovenkant van de tonerafvaleenheid vast en verwijder de eenheid uit het apparaat.
  4. Om te voorkomen dat er toner wordt gemorst, plaatst u het blauwe kapje (1) op de blauwe opening boven op de eenheid (2).
Stap 2 - De vervangende tonerafvaleenheid uitpakken
Haal de vervangende tonerafvaleenheid uit de verpakking.
Als u het onderdeel wilt terugsturen of recyclen, gaat u naar Product return and recycling
  opmerking:
HP adviseert om de tonerafvaleenheid op ecologisch verantwoorde wijze af te voeren.
Stap 3 - De vervangende tonerafvaleenheid installeren
  1. Plaats de vervangende eenheid met de onderkant eerst in het apparaat en duw vervolgens tegen de bovenkant van de eenheid totdat deze op zijn plaats klikt. Als de tonerafvaleenheid niet goed wordt geïnstalleerd, kan de voorklep niet volledig worden gesloten.
  2. Sluit de voorklep.
  3. Doe het volgende:
    1. Sluit het netsnoer aan.
    2. Schakel het apparaat in.