• Informatie

HP LaserJet Enterprise 700 MFP M725 - De DIMM vervangen

Inleiding

Voordat u begint
  • Gebruik onderstaande tabel om het juiste onderdeelnummer van de kit voor uw product te vinden en ga vervolgens naar www.hp.com/buy/parts om de kit te bestellen.
    Onderdeelnummer kit
    Omschrijving
    CF066–67095
    DIMM-kit met instructiegids
Vereist gereedschap
  • Er zijn geen speciale gereedschappen vereist voor het installeren van deze kit.
  let op:
Dit product bevat bestanddelen die kunnen worden beschadigd door elektrostatische ontlading (ESD). Om de kans op ESD-schade te verkleinen plaatst u het product op een ESD-mat (indien beschikbaar) en draagt u een ESD-polsband aangesloten op een geaard oppervlak. Als u niet over een ESD-werkplek of -mat beschikt, aard uzelf dan door contact te maken met het bladmetalen frame voordat u een onderdeel aanraakt dat gevoelig is voor elektrostatische ontlading.

Stap 1 - De formatter verwijderen

1. Doe het volgende:
    1. Schakel het apparaat uit.
    2. Verwijder het netsnoer.
    3. Ontkoppel alle kabels en accessoires die op de formatter zijn aangesloten.
      waarschuwing:
    Om schade aan het product te voorkomen, schakelt u het apparaat uit en wacht u vijf seconden. Verwijder vervolgens het netsnoer voordat u onderhoud uitvoert aan het product.
  2. Draai de twee schroeven op de formatter los.
  3. Trek de formatteereenheid uit het apparaat.

Stap 2 - De DIMM verwijderen

let op:
Onderdeel gevoelig voor elektrostatische ontlading.
  1. Maak de twee klemmetjes aan weerszijden van de DIMM los door ze voorzichtig uit elkaar te trekken.
  2. Draai de DIMM naar boven en verwijder deze. Gooi de DIMM niet weg.

Stap 3 - Het vervangende DIMM uitpakken

let op:
Onderdeel gevoelig voor elektrostatische ontlading.
Haal het vervangende DIMM uit de verpakking.
Als u het onderdeel wilt terugsturen of recyclen, gaat u naar Product return and recycling.
opmerking:
HP adviseert om de defecte DIMM op ecologisch verantwoorde wijze af te voeren.

Stap 4 - De vervangende DIMM installeren

let op:
Onderdeel gevoelig voor elektrostatische ontlading.
  1. Schuif de DIMM voorzichtig met een hoek in de houder op de formatter.
    opmerking:
    Plaats de DIMM zo dat de sleuf in de DIMM is uitgelijnd met het lipje in de houder.
  2. Draai de DIMM in de richting van de pijl om deze te installeren.
  3. Wanneer u de DIMM installeert, moeten de bevestigingsklemmetjes aan de rechter- en linkerzijde van de DIMM vastklikken.

Stap 5 - De formatter opnieuw installeren

let op:
Onderdeel gevoelig voor elektrostatische ontlading.
  1. Lijn de formatter uit met de geleiders aan de boven- en onderkant van de formattereenheid en duw de formatter in de sleuf totdat deze goed op zijn plaats zit.
  2. Draai de twee duimschroeven handvast aan.

Stap 6 - De installatie testen

1. Doe het volgende:
    1. Sluit het netsnoer aan.
    2. Schakel het apparaat in.
  2. Om te controleren of de formatter correct is geïnstalleerd, moet u de volgende functies van de leds op de formatter controleren:
    • Het hartslaglampje (1) geeft aan dat de formatteer goed functioneert.
      • Terwijl het product wordt opgestart, brandt het hartslaglampje continu rood ongeveer één seconde en wordt dan groen voor ongeveer twintig seconden.
      • Nadat de initialisatie is voltooid, knippert het hartslaglampje continu als de printer correct functioneert.
    • Het verbindingslampje (2) geeft aan dat de formatter goed op zijn plaats zit. Het brandt groen wanneer het apparaat wordt ingeschakeld en blijft groen als de formatter goed op zijn plaats zit.
    Als de lampjes niet correct werken, schakelt u het apparaat uit, verwijdert u de formatter en installeer u deze opnieuw (zorg ervoor dat de formatter goed op zijn plaats zit voordat u de duimschroeven vastdraait).

Retourzending van onderdelen