• Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP pc's - CyberLink Power2Go gebruiken om schijven te maken, branden en kopiëren (Windows 8)

Dit document heeft betrekking op HP desktop-computers en notebookcomputers met CyberLink Power2Go en Windows 8.
Gebruik Power2Go om schijven die gegevens, muziek en video's bevatten te maken, te branden en te kopiëren.
Gebruik de stappen in dit document om de taken uit te voeren die beschikbaar zijn in CyberLink Power2Go 8.
opmerking:
In dit document staan de basisinstructies voor het gebruik van CyberLink Power2Go. Gebruik de help-toepassing van CyberLink Power2Go voor meer gedetailleerde informatie. Klik op het pictogram Help om toegang te krijgen tot Power2Go Help.

Power2Go openen

Neem de volgende stappen om Power2Go te openen:
  1. Typ CyberLink Power2Go in het startscherm om de charm Zoeken te openen.
  2. Klik op CyberLink Power2Go in de lijst met resultaten.
    Afbeelding : Zoekresultaten
    Zoekresultaten
  3. Power2Go opent het hoofdmenu en geeft het weer.
    Afbeelding : Power2Go-hoofdmenu
    Power2Go-hoofdmenu

Voorkeuren instellen

CyberLink Power2Go biedt een aantal voorkeuren om de prestaties van de app te wijzigen. Voorkeuren moeten worden ingesteld wanneer CyberLink Power2Go de eerste keer wordt geopend. De instellingen blijven opgeslagen in CyberLink Power2Go totdat ze worden gewijzigd.
Als u voorkeuren wilt instellen of wijzigen, klikt u op het pictogram Voorkeuren in de rechterbovenhoek van het hoofdmenu.
Het venster Voorkeuren wordt geopend op het tabblad Algemeen.
Afbeelding : Tabblad Algemeen
Tabblad Algemeen van het venster Voorkeuren
Gebruik de tabbladen in het venster Voorkeuren om de voorkeuren van CyberLink Power2Go in te stellen.
Tabblad Algemeen :
  • Stel de map Tijdelijk in om een werkmap te definiëren waarin CyberLink Power2Go tijdens het branden tijdelijke bestanden opslaat.
  • Selecteer de optie Schijflabel afdrukken na het branden als u automatisch de app CyberLink LabelPrint wilt openen nadat de schijf is gebrand.
  • Gebruik de optie Alle 'Deze vraag niet meer stellen' resetten als u de voorkeursinstelling voor de herinneringsdialoogvensters wilt resetten. Klik op de knop Resetten om de herinneringen te resetten.
  • Selecteer Desktop Burning Gadget uitvoeren bij het opstarten van Windows als u de Desktop Burning Gadget van CyberLink Power2Go zo wilt configureren dat deze bij het opstarten wordt uitgevoerd. Klik hier voor meer informatie over de configuratie van deze functie. Dit is een eenmalige procedure die u niet voor elke project hoeft uit te voeren.
Afbeelding : Tabblad Capaciteit
Tabblad Capaciteit
Tabblad Capaciteit : Stel de aangepaste schijfomvang in als de cd meer dan 700 MB kan bevatten.
  • Selecteer Autodetectie als u CyberLink Power2Go zo wilt instellen dat de schijfcapaciteit automatisch wordt gedetecteerd.
  • Selecteer CD-R/RW-capaciteit aanpassen en voer de nieuwe grootte in het invoervak Minuten in als u een schijfcapaciteit handmatig wilt invoeren.
Afbeelding : Tabblad Database
Tabblad Database
Tabblad Database: Selecteer Album-/schijfgegevens automatisch ophalen van internet als u wilt dat CyberLink Power2Go song- en albumgegevens automatisch ophaalt tijdens het rippen van audiobestanden.
Afbeelding : Tabblad Taal
Tabblad Taal
Tabblad Taal:
  • Selecteer Standaardsysteemtaal gebruiken om de taal weer te geven die overeenkomt met de standaardtaal van het computerbesturingssysteem.
  • Selecteer Door gebruiker gedefinieerd en selecteer een taal in de vervolgkeuzelijst als u een andere taal wilt gebruiken dan de standaardtaal van het computerbesturingssysteem.

Een gegevensschijf maken

Gebruik Power2Go om gegevensbestanden op een schijf te branden. De schijf kan worden gebruikt door andere computers die in staat zijn dezelfde schijf- en gegevenstypen te lezen.
Neem de volgende stappen om een gegevensschijf te maken:
  1. Plaats een lege, beschrijfbare schijf in het cd/dvd- of Blu-ray-station.
  2. Open Power2Go.
  3. Selecteer Gegevensschijf in het hoofdmenu.
    Afbeelding : Een gegevensschijf maken
    Een gegevensschijf maken
  4. Selecteer het type schijf dat u wilt maken door te klikken op de Cd, Dvd of Blu-ray-schijf.
    opmerking:
    Sommige schijftypen zijn mogelijk niet beschikbaar als het cd/dvd- of Blu-ray-station van de computer ze niet ondersteunt.
    Het venster Werkruimte wordt geopend.
      Afbeelding : Werkruimte
      Werkruimte
    1. Mediavenster (media-/gegevensbestanden op de computer)
    2. Schijfinhoud (media-/gegevensbestanden die u op de schijf wilt branden)
    3. Pictogram Bestanden toevoegen
    4. Knop Nu branden
  5. Markeer in het mediavenster de bestanden of mappen die u op schijf wilt branden.
  6. Sleep de gemarkeerde bestanden naar het deelvenster Schijfinhoud of klik op het pictogram Bestanden toevoegen .
  7. Wanneer alle bestanden zijn toegevoegd aan het venster Schijfinhoud, klik dan op de knop Nu branden .
  8. Het venster Instellingen/Informatie wordt geopend om configuratie-opties voor het huidige project in te stellen. Stel de configuratieopties in met behulp van de tabbladen Instellingen/Informatie. Klik hier voor meer informatie over het instellen van de tabbladen Instellingen/Informatie.
  9. Klik op Branden.
    Power2Go brandt de schijf.

Een beveiligde gegevensschijf maken

U kunt schijven branden met wachtwoordcontrole om te voorkomen dat vertrouwelijke gegevens zonder wachtwoord toegankelijk zijn. Het is tevens mogelijk bestandsnamen te coderen om een betere beveiliging en privacy te garanderen.
Neem de volgende stappen om een beveiligde gegevensschijf te maken:
  1. Plaats een lege, beschrijfbare schijf in het cd/dvd- of Blu-ray-station.
  2. Open Power2Go.
  3. Selecteer Gegevensschijf in het hoofdmenu.
    Afbeelding : Een gegevensschijf maken
    Een gegevensschijf maken
  4. Het venster Gegevensschijf verschijnt.
  5. Selecteer het type schijf dat u wilt maken door te klikken op de Cd, Dvd of Blu-ray-schijf.
    opmerking:
    Sommige schijftypen zijn mogelijk niet beschikbaar als uw cd/dvd- of Blu-ray-station ze niet ondersteunt.
    Het venster Werkruimte wordt geopend.
      Afbeelding : Werkruimte
      Werkruimte
    1. Mediavenster (media-/gegevensbestanden op de computer)
    2. Deelvenster Schijfinhoud (media-/gegevensbestanden die u op de schijf wilt branden)
    3. Pictogram Bestanden toevoegen
    4. Knop Nu branden
    5. Pictogram van beveiligde gegevensschijf
  6. Klik in het venster Werkruimte op het pictogram Beveiligde gegevensschijf .
    Het venster Wachtwoord verschijnt.
    Afbeelding : Wachtwoord voor beveiligde bestanden
    Wachtwoord voor beveiligde bestanden
  7. Klik in het venster Een wachtwoord voor uw beveiligde bestanden invoeren op een keuzerondje om het beveiligingsniveau te selecteren.
  8. Typ een wachtwoord voor de beveiligde gegevensschijf in het veld Wachtwoord. Typ het wachtwoord nogmaals in het veld Wachtwoord bevestigen. Voer desgewenst een wachtwoordherinnering in het vak Wachtwoordherinnering in.
  9. Schakel het selectievakje De bestandsnamen op een beveiligde schijf verbergen in als u de bestandsnamen op de schijf wilt versleutelen.
  10. Klik op de knop OK.
    Het venster Werkruimte wordt opnieuw geopend.
    1. Afbeelding : Werkruimte voor beveiligde schijven
      Werkruimte met beveiligde en niet-beveiligde deelvensters
    2. Mediavenster (media-/gegevensbestanden op de computer)
    3. Deelvenster Beveiligde gegevens
    4. Deelvenster Niet-beveiligde gegevens
  11. Gebruik het mediavenster om de bestanden te zoeken en te selecteren die u op de schijf wilt branden. Sleep de bestanden vervolgens naar het deelvenster voor beveiligde gegevens (roze) of het deelvenster voor niet-beveiligde gegevens. U kunt ook in het deelvenster voor beveiligde of niet-beveiligde gegevens klikken, de bestanden selecteren en op het pictogram Bestanden toevoegen klikken om de bestanden aan het deelvenster toe te voegen.
  12. Wanneer alle bestanden zijn toegevoegd, klikt u op de knop Nu branden .
  13. Het venster Instellingen/Informatie wordt geopend om configuratie-opties voor het huidige project in te stellen. Stel de configuratieopties in met behulp van de tabbladen Instellingen/Informatie. Klik hier voor meer informatie over het instellen van de tabbladen Instellingen/Informatie.
  14. Klik op Branden.
    Power2Go brandt de schijf.

Een muziekschijf maken

Brand audiobestanden (in MP3-, WAV- of WMA-bestandstype) op een cd of dvd in MP3- of WMA-bestandstype; of maak een gewone audio-cd die met een cd-speler kan worden afgespeeld.
opmerking:
Afhankelijk van de brander van uw computer is deze optie mogelijk niet beschikbaar.
Neem de volgende stappen om een muziekschijf te maken:
  1. Plaats een lege, beschrijfbare schijf in het cd/dvd-station.
  2. Open Power2Go.
  3. Selecteer Muziekschijf in het hoofdmenu.
    Afbeelding : Muziekschijf
    Muziekschijf
  4. Selecteer het type schijf dat u wilt maken door te klikken op Audio-cd, WMA-cd of WMA-schijf.
    De werkruimte wordt weergegeven.
    1. Afbeelding : Werkruimte
      Werkruimte
    2. Mediavenster (media-/gegevensbestanden op de computer)
    3. Deelvenster Schijfinhoud
    4. Knop Nu branden
  5. Selecteer in het mediavenster de audiobestanden of -mappen die u wilt branden.
  6. Sleep de geselecteerde bestanden of mappen naar het deelvenster Schijfinhoud of klik op het pictogram Bestanden toevoegen .
    opmerking:
    Als u de audio van een videoclip wilt uitpakken naar een audio-cd, voegt u de videoclip aan het deelvenster Schijfinhoud toe.
  7. Neem de volgende stappen voor het toevoegen van tekstuele informatie, zoals namen van songs en componisten, aan de tracks.
    1. Klik in het deelvenster Schijfinhoud met de rechtermuisknop op een bestand of map.
    2. Klik vervolgens in het vervolgkeuzemenu op Cd-tekst bewerken en vul de informatie in de velden in.
    3. Klik op OK.
  8. Wanneer alle muziek die u wilt branden, aan het deelvenster Schijfinhoud is toegevoegd, klikt u op de knop Nu branden .
  9. Het venster Instellingen/Informatie wordt geopend om configuratie-opties voor het huidige project in te stellen. Stel de configuratieopties in met behulp van de tabbladen Instellingen/Informatie. Klik hier voor meer informatie over het instellen van de tabbladen Instellingen/Informatie.
  10. Klik op Branden.
    Power2Go brandt de schijf.

Een videoschijf maken

Gebruik de functie Videoschijf om een dvd-map op een dvd-schijf te branden.
Voer de volgende stappen uit om een dvd-map op een schijf te branden:
  1. Plaats een lege, beschrijfbare dvd-schijf in het cd/dvd-station.
  2. Open Power2Go.
  3. Selecteer Videoschijf in het hoofdmenu.
    Afbeelding : Videoschijf
    Videoschijf
  4. Selecteer Dvd-map branden in het hoofdmenu. Het venster Dvd-map verschijnt.
    Afbeelding : DVD-map branden
    DVD-map branden
  5. In het vak Van: selecteert u de Map die u wilt branden.
  6. In het vak Naar: wijzigt u desgewenst de schijfnaam. Selecteer daarna het doelstation.
    opmerking:
    Als de computer slechts één cd-, dvd- of Blu-ray-station heeft, zijn het bron- en het doelstation gelijk. CyberLink Power2Go kopieert de gegevens van de bronschijf, werpt de bronschijf uit en vraagt u vervolgens om een lege, opneembare schijf te plaatsen.
  7. Stel een Schrijfsnelheid in. Selecteer een schrijfsnelheid in de vervolgkeuzelijst. Schakel deze optie in om er zeker van te zijn dat de gegevens zonder onderbrekingen op de schijf worden geschreven. Het gehele proces kan langer duren, maar de kans dat het schrijven mislukt (en de schijf onbruikbaar wordt) is kleiner. (U kunt de schrijfsnelheid alleen selecteren als het systeem meer optische lezers heeft.
  8. Stel het Aantal exemplaren in dat u wilt branden.
  9. U kunt een schrijfsimulatie uitvoeren alvorens de schijf te branden; selecteer hiertoe Schrijfsimulatie uitvoeren. Gebruik deze optie om te controleren of de brander de schijf zonder fouten op de geselecteerde snelheid kan branden. Als er eerder een schijf is opgenomen met de configuratie die nu is geselecteerd, hoeft er geen simulatie te worden uitgevoerd.
  10. Klik op Branden.
    Power2Go brandt de schijf.
opmerking:
De optie om videobestanden te branden naar een video-cd (VCD)-schijf of een DVD-videoschijf vereist een upgrade naar Power2Go.
Klik op het pictogram Upgrade om het menu Upgrade te openen.

Een Fotogalerieschijf maken

Gebruik de functie van de Fotogalerieschijf om een cd of dvd te maken die op een computer kan worden uitgevoerd. Blader door de fotoverzameling op de schijf of speel diavoorstellingen met foto's af met de meegeleverde viewer.
Afbeelding : Fotogalerieschijf
Afbeelding van het scherm Fotogalerij
Gebruik de functie Fotogalerie om een fotopresentatieschijf te maken die op een pc kan worden uitgevoerd. Gebruik de schijf om door een fotoverzameling te bladeren en diavoorstellingen af te spelen met de meegeleverde viewer. Voor het maken van een fotogalerieschijf is een upgrade naar Power2Go vereist. Klik op het pictogram Upgrade om het menu Upgrade te openen.

Een systeemherstelschijf maken

Gebruik de functie Systeemherstel voor het maken van een systeemherstelschijf die kan worden gebruikt om de computer te herstellen als Windows niet meer werkt.
Afbeelding : Scherm Systeemherstel
Scherm Systeemherstel
Maak een herstelschijf om de computer terug te zetten op de oorspronkelijke wanneer er een ernstig probleem is opgetreden. Om een systeemherstelschijf te maken, is een upgrade naar Power2Go vereist. Klik op het pictogram Upgrade om het menu Upgrade te openen.

Functies voor Schijf kopiëren gebruiken

Gebruik de functies voor Schijf kopiëren om van de ene schijf naar de andere te kopiëren, om van een schijf naar een map op uw computer te kopiëren of om een schijfkopiebestand te branden.

Schijfhulpprogramma's gebruiken

Gebruik Schijfhulpprogramma's om verschillende schijffuncties uit te voeren, zoals het wissen van een schijf, het maken van een schijf met gemengde media en het rippen van een cd-audioschijf.

De Desktop Burning Gadget gebruiken

Gebruik de CyberLink Power2Go Desktop Burning Gadget om snel en eenvoudig schijven te branden. Het pictogram voor branden met Power2Go vindt u op het bureaublad.
Afbeelding : Desktop Burning Gadget
Desktop Burning Gadget

De Desktop Burning Gadget openen

Voer de volgende stappen uit om de Power2Go Desktop Burning Gadget aan het bureaublad van Windows 8 toe te voegen:
  1. Start Power2Go
  2. Klik op het pictogram Voorkeuren.
  3. Selecteer het tabblad Algemeen.
    Afbeelding : Tabblad Algemeen geselecteerd in Voorkeuren
    Tabblad Algemeen geselecteerd in Voorkeuren
  4. Klik op het selectievakje naast Desktop Burning-gadget uitvoeren bij het opstarten van Windows en klik vervolgens op OK.
    Afbeelding : Desktop Burning-gadget uitvoeren bij het opstarten van Windows
    Desktop Burning-gadget uitvoeren bij het opstarten van Windows
  5. Start de computer opnieuw op door het Charms-menu te openen, Start te selecteren en vervolgens Opnieuw starten.
  6. Het pictogram Desktop Burning Gadget wordt op het bureaublad weergegeven nadat de computer opnieuw is opgestart.
De volgende functies zijn beschikbaar in de Power2Go Desktop Burning Gadget:
Desktop Burning Gadget
Power2Go-functie
Gegevensschijf-gadget
Gegevensschijf-gadget
Sleep gegevensbestanden naar dit pictogram om een gegevensschijf te branden.
Audio-cd-gadget
Audio-cd-gadget
Sleep muziekbestanden naar dit pictogram om een audio-cd te branden.
Alle muziekschijven die u brandt met Power2Go Desktop Burning Gadget worden gebrand in de audio-cd-indeling.
Als u videobestanden naar het pictogram Audioschijf sleept, wordt de audio van de videobestanden gekopieerd en gebrand.
Videoschijf-gadget
Videoschijf-gadget
Sleep videobestanden naar dit pictogram om een filmschijf te branden.
U kunt afbeeldingsbestanden naar dit videoschijfpictogram slepen om een diavoorstelling te branden, videobestanden slepen om een videoschijf te branden of zowel afbeeldings- als videobestanden slepen om een schijf met zowel video als een diavoorstelling te branden.
Diavoorstellingen die in Power2Go Desktop Burning Gadget worden gemaakt, hebben een standaardduur per dia van drie seconden.
opmerking:
Voor de videoschijfgadget is een upgrade naar Power2Go vereist.
Om te upgraden naar Power2Go, klikt u op het pictogram Upgrade in het Power2Go-hoofdmenu.
Gadget Schijf kopiëren
Gadget Schijf kopiëren
Klik op het pictogram Branden op het pictogram Schijf kopiëren van de Desktop Burning Gadget om een schijf te kopiëren.

De configuratieopties instellen

In onderstaande secties leert u hoe u de tabbladen Instellingen/Informatie gebruikt om CyberLink Power2Go te configureren.
opmerking:
Welke tabbladen worden weergegeven en welke opties op elk tabblad beschikbaar zijn, is afhankelijk van de gebruikte functie voor branden.
  • Het tabblad Info bevat informatie over het geselecteerde schijfstation, de schijf in het station, alsmede het huidige project.
    Afbeelding : Tabblad Info
    Tabblad Info
    Klik op het plusteken naast een item om meer gedetailleerde informatie te bekijken.
  • Het tabblad Gegevens bevat opties voor het maken van een gegevens-, CD Extra- of Gemengde modus-cd.
    Afbeelding : Tabblad Gegevens
    Tabblad Gegevens
    Configureer CyberLink Power2Go met de instellingen op het tabblad Gegevens die hieronder worden vermeld:
    • Automatisch uitvoerbare schijf maken: Als deze optie is ingeschakeld, voert een computer het geselecteerde automatisch uitvoerbare bestand uit zodra de schijf wordt geplaatst. Klik op Bladeren... en zoek het automatisch uitvoerbare bestand dat u wilt gebruiken. Als deze optie is uitgeschakeld, doet de computer niets wanneer de schijf wordt geplaatst.
    • Schijfpictogram wijzigen: Verandert het pictogram dat wordt weergegeven wanneer de schijf in Windows Verkenner wordt weergegeven. Klik op Bladeren... en zoek het pictogrambestand (.ICO) dat u wilt gebruiken.
    • Bestandssysteem: Stel het bestandssysteem in van de schijf die u wilt branden.
    • Automatisch splitsen van inhoud op basis van schijfcapaciteit: verdeelt de te branden bestanden automatisch in volumes of delen op basis van de grootte van de doelschijf.
  • Het tabblad Algemeen bevat opties die beschikbaar zijn bij het branden van verschillende soorten schijven.
    Afbeelding : Tabblad Algemeen
    Tabblad Algemeen
    Configureer CyberLink Power2Go met de instellingen op het tabblad Algemeen die hieronder worden vermeld:
    • Schijfnaam: Voer een naam in voor de schijf. De naam van de schijf wordt op een cd-speler weergegeven als de schijf wordt afgespeeld.
      opmerking:
      Power2Go geeft gegevensschijven automatisch de naam MY_DATA met de huidige datum. Een voorbeeld: MY_DATA_092412.
    • Oorspronkelijke datum en tijd gebruiken: Deze optie maakt gebruik van de oorspronkelijke datum en tijd van de bestanden die op de schijf worden gebrand.
    • Huidige datum en tijd gebruiken: Deze optie maakt gebruik van de huidige datum en tijd op de computer.
    • Deze datum en tijd gebruiken: U kiest ervoor om een specifieke datum en tijd in de daarvoor bestemde velden in te voeren.
  • Het tabblad Brander bevat informatie over de schijfbrander en opties waarmee u de werking kunt regelen.
    Tabblad cd-brander
    Configureer CyberLink Power2Go met de instellingen op het tabblad Brander die hieronder worden vermeld:
    • Brander: Toont het cd- of dvd-station dat als schijfbrander is geselecteerd.
    • Schrijfsnelheid: Selecteer een schrijfsnelheid in de vervolgkeuzelijst. Schakel deze optie in om er zeker van te zijn dat de gegevens zonder onderbrekingen op de schijf worden geschreven. Het gehele proces kan langer duren, maar de kans dat het schrijven mislukt (en de schijf onbruikbaar wordt) is kleiner. (U kunt de schrijfsnelheid alleen selecteren als het systeem meer optische lezers heeft.)
    • Kopieën: Geef op hoeveel exemplaren van de schijf u wilt branden.
    • Buffer-underrun-bescherming inschakelen: Het inschakelen van deze optie helpt om te garanderen dat de gegevens zonder onderbrekingen op de schijf worden geschreven. (Een onderbreking van de gegevens kan resulteren in een onbruikbare schijf.)
    • Schrijfsimulatie uitvoeren: Gebruik deze optie om te controleren of de brander de schijf zonder fouten op de geselecteerde snelheid kan branden. Als buffer-underrun-bescherming is ingeschakeld of er eerder een schijf is opgenomen met de configuratie die nu is geselecteerd, hoeft er geen simulatie te worden uitgevoerd.
    • Schijf sluiten (er kunnen later geen gegevens meer worden toegevoegd): Schakel deze optie in als u ervoor wilt zorgen dat er geen extra gegevens meer kunnen worden toegevoegd na de huidige brandsessie.
    • Opgenomen gegevens controleren: Schakel deze optie in om de opgenomen gegevens te vergelijken met de brongegevens nadat het branden is voltooid en te controleren of de gegevens correct op de schijf zijn gebrand.
    • Defectbeheer inschakelen: Selecteer deze optie om CyberLink Power2Go in staat te stellen eventuele defecten op de schijf op te sporen en te beheren.
  • Het tabblad Audio-cd bevat opties voor het maken van een audio-cd met muziek, CD Extra- of Gemengde modus-cd.
    Afbeelding : Tabblad Audio-cd
    Tabblad Audio-cd
    Configureer CyberLink Power2Go met de instellingen op het tabblad Audio-cd die hieronder worden vermeld:
    • Cd-tekst inschakelen: Voeg in de daarvoor bestemde vakken handmatig informatie (naam van album of artiest) aan audiotracks toe.
    • Volume in alle tracks op de schijf normaliseren: Stel het volume van alle audiotracks op de cd in op hetzelfde niveau.
    • Automatisch splitsen van inhoud op basis van schijfcapaciteit: Deze optie verdeelt de te branden bestanden automatisch in volumes of delen op basis van de grootte van de doelschijf.
    • Audiopauze tussen tracks invoegen: Voeg stilte tussen tracks toe. Voer de gewenste duur in het vak Seconden in.
  • Het tabblad WMA-cd bevat opties voor het maken van een WMA-muziekschijf.
    Afbeelding : Tabblad WMA-cd
    Tabblad WMA-cd
    Configureer CyberLink Power2Go met de instellingen op het tabblad WMA-cd die hieronder worden vermeld:
    • Kwaliteit: Selecteer een kwaliteit in de vervolgkeuzelijst.
    • Automatisch afspeellijst genereren: maakt een afspeellijst op basis van de liedjes die aan de schijf worden toegevoegd.
    • Audiopauze tussen tracks invoegen: Voeg stilte tussen tracks toe. Voer de gewenste duur in het vak Seconden in.