• Informatie

HP computers - CyberLink YouCam gebruiken om video's en foto's vast te leggen (Windows 10, 8)

Dit document is van toepassing op HP desktop- en notebookcomputers met CyberLink YouCam en Windows 10 en 8.
Gebruik CyberLink YouCam om video's en foto's van de webcam op uw computer vast te leggen. U kunt effecten toevoegen aan de media die u vastlegt vanaf uw computer.
opmerking:
In dit document staan de basisinstructies voor het gebruik van CyberLink YouCam. Gebruik de help-applicatie van CyberLink YouCam voor meer gedetailleerde informatie. Klik op het pictogram Help om YouCam Help te openen.

Over webcams

Bepaalde HP computers worden geleverd met een ingebouwde webcam en microfoon(s). Als u een notebook of All-in-One computer met een ingebouwde webcam hebt, vindt u deze in het midden boven aan het beeldscherm, de microfoons bevinden zich meestal in de buurt van de camera. De optimale afstand voor het registreren van geluid met de arraymicrofoon is ongeveer een halve meter van uw computer. Als een notebookcomputer een ingebouwde webcam heeft, moet het deksel open zijn om de webcam te gebruiken.
    Afbeelding : Webcam en arraymicrofoons op een HP Touchsmart computer (uw computer is mogelijk anders geconfigureerd)
    Webcam en microfoons
  1. Ingebouwde webcam
  2. Arraymicrofoons

De CyberLink YouCam webcamapplicatie openen

Zoek en open in Windows Cyberlink YouCam om Cyberlink YouCam te openen.

Het nummer van uw CyberLink YouCam-versie zoeken

Klik op het pictogram Over Cyberlink YouCam of in de linkerbovenhoek om uw versie te bepalen. Als er geen pictogram beschikbaar is, klikt u op CyberLink YouCam. Selecteer Info over in het menu om een venster te openen waarin uw versie van YouCam wordt weergegeven.
Afbeelding : Selecteer Info over om het versienummer van YouCam te vinden
Selecteer Info over om het versienummer van YouCam te vinden
Zoek het nummer van uw YouCam-versie in de volgende opties.