HP pc's - CyberLink PhotoDirector gebruiken om foto's te beheren, te bewerken en te delen (Windows 8)

Dit document heeft betrekking op HP desktop-en notebookcomputers met CyberLink PhotoDirector en Windows 8.
Gebruik CyberLink PhotoDirector om uw fotobibliotheek te beheren, uw foto's aan te passen, diavoorstellingen te maken en uw foto's en diavoorstellingen online te delen.
opmerking:
In dit document staan de basisinstructies voor het gebruik van CyberLink PhotoDirector. Gebruik de help-toepassing van CyberLink PhotoDirector voor meer gedetailleerde informatie. Klik op Help om toegang te krijgen tot CyberLink PhotoDirector Help.

Openen van CyberLink PhotoDirector

1. Typ CyberLink PhotoDirector in het startscherm om de charm Zoeken te openen.
  2. Klik op CyberLink PhotoDirector in de lijst met resultaten.
  3. PhotoDirector geeft het scherm PhotoDirector-bibliotheek weer.

Het versienummer van PhotoDirector zoeken

Zoek het versienummer van de PhotoDirector om het gedeelte te selecteren waarin de versie van PhotoDirector wordt beschreven die op de computer is geïnstalleerd. Klik vanuit het hoofdmenu PhotoDirector op het tabblad Help, boven in het scherm, of raak dit aan. Selecteer Over CyberLink PhotoDirector in het menu om een venster te openen waarin uw versie van PhotoDirector wordt weergegeven.
Afbeelding : Help-menu waarin Over CyberLink PhotoDirector is geselecteerd
Help-menu waarin Over CyberLink PhotoDirector is geselecteerd
De versie van PhotoDirector op uw Windows 8-computer kan versie 2011 of 3 zijn. Volg de koppelingen naar het gedeelte voor het nummer van de PhotoDirector-versie die op uw computer is geïnstalleerd.

CyberLink PhotoDirector versie 3

CyberLink PhotoDirector versie 2011