• Informatie

• Feedback

HP Officejet Enterprise Color X555, MFP X585 - De toegangsklep van de formatter vervangen

De toegangsklep van de formatter vervangen

Dit document biedt instructies voor het vervangen van de toegangsklep van de formatter voor de HP Officejet Enterprise Color X555 en HP Officejet Enterprise Color MFP X585/X585 Flow.
Afbeelding : Toegangsklep van de formatter
  1. Schakel het product uit en verwijder het netsnoer.
    Afbeelding : Het product uitschakelen en het netsnoer verwijderen
  2. Verwijder de USB- of ethernetkabel.
    Afbeelding : De kabels verwijderen
  3. Verwijder de uitvoerbak door deze aan de rand bij de uitvoerklep omhoog te trekken, van het product weg te kantelen en vervolgens op te tillen.
    Afbeelding : De uitvoerbak verwijderen
  4. Draai de schroef los en trek de toegangsklep omhoog.
    Afbeelding : De toegangsklep verwijderen
  5. Haal de nieuwe toegangsklep uit de verpakking en gebruik de verpakking opnieuw om de oude klep naar een recyclingcentrum te sturen.
    Afbeelding : De nieuwe toegangsklep uit de verpakking halen en de oude recyclen
  6. Plaats de toegangsklep van de formatter door deze naar beneden te schuiven en vervolgens de schroef vast te draaien.
    Afbeelding : De nieuwe klep plaatsen
  7. Plaats de uitvoerbak opnieuw in het product.
    Afbeelding : De uitvoerbak installeren
  8. Sluit de USB- of netwerkkabel opnieuw aan.
    Afbeelding : De kabel opnieuw aansluiten
  9. Sluit het netsnoer opnieuw aan en druk vervolgens op de aan/uit-knop om het product in te schakelen.
    Afbeelding : Het netsnoer weer aansluiten en het product inschakelen