• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Officejet Enterprise Color X555, HP Officejet Enterprise Color MFP X585/X585 Flow - De printerkast en -standaard installeren

De printerkast en -standaard installeren
Dit document biedt instructies voor het installeren van de optionele printerkast en -standaard voor de HP Officejet Enterprise Color X555 en HP Officejet Enterprise Color MFP X585/X585 Flow.
Afbeelding : Kaststandaard
  1. Druk op de aan/uit-knop om het product uit te schakelen.
    Afbeelding : Het product uitschakelen
  2. Verwijder het netsnoer en de USB- of ethernetkabel van de achterkant van het product.
    Afbeelding : De kabels verwijderen
  3. Plaats het product bovenop de kaststandaard en zorg ervoor dat de pinnen op de lade in de desbetreffende openingen in het product komen. Als het product de optionele lade 3 bevat, plaatst u het product en lade 3 bovenop de kaststandaard.
    Afbeelding : Het product bovenop de kaststandaard plaatsen
      opmerking:
    Hewlett-Packard adviseert dat twee mensen het product omhoog tillen.
  4. Druk de stabiliserende poten aan de onderkant van de kaststandaard omlaag naar de vloer.
    Afbeelding : De stabiliserende poten omlaag drukken
  5. Plaats aan de achterkant van het product de lipjes van de beugelplaat in de uitsparingen aan de onderkant van het product en laat de beugel vervolgens naar beneden vallen.
    Afbeelding : De beugel installeren
  6. Plaats twee schroeven door de onderkant van de beugel in de kaststandaard.
    Afbeelding : De beugelschroeven plaatsen
  7. Plaats de onderste lipjes van ondersteuningsbeugel in de kaststandaard.
    Afbeelding : De ondersteuningsbeugel plaatsen
  8. Plaats vier schroeven om de beugen aan de kaststandaard te bevestigen.
    Afbeelding : De beugelschroeven plaatsen
  9. Sluit het netsnoer en de USB- of netwerkkabel weer aan op de achterkant van het product.
    Afbeelding : De kabels opnieuw aansluiten
  10. Druk op de aan-uitknop om het apparaat aan te zetten.
    Afbeelding : Het product inschakelen