• Informatie
    Windows 11

Find ofte stillede spørgsmål og svar her.

• Feedback

Bezig met laden...

HP printers - Afdrukken met HP ePrint

Dit document is van toepassing op HP web-compatibele printer die HP ePrint ondersteunen.
HP ePrint is een beveiligde cloud-gebaseerde service waarmee u overal waar u toegang hebt tot internet kunt afdrukken. E-mail het document of de foto die u wilt afdrukken rechtstreeks naar de printer.

Stap 1: Het e-mailadres van de printer ophalen

Verbind uw printer met internet en verkrijg vervolgens het printer-e-mailadres.

Stap 2: Afdrukken met HP ePrint

Gebruik het printer-e-mailadres om afdruktaken naar uw printer te verzenden vanaf uw computer, laptop, tablet of smartphone.

Veelgestelde vragen

Raadpleeg de onderstaande lijst met veelgestelde vragen.