• Informatie

HP 2000-2b09WM notebook-pc - Productspecificaties

Hardware

Productnaam
2000-2b09WM
Productnummer
C2N25UA
Microprocessor
1,3 GHz AMD E-300 versnelde processor
Microprocessor Cache
1 MB L2 cache
Geheugen
2GB DDR3 SDRAM (1 DIMM)
Max. geheugen
Max. ondersteund = 8GB
Geheugenslots
Toegang voor 2 gebruikers
Videographics
AMD Radeon HD 6310 Discrete-Class grafische kaart
Beeldscherm
15,6-inch diagonaal HD BrightView LED-backlit LED-scherm (1366 x 768)
Vaste schijf
320GB 5400-rpm vaste schijf
Multimediadrive
SuperMulti dvd-brander
Netwerkkaart
10/100BASE-T Ethernet LAN (RJ-45 connector)
Draadloze verbinding
802.11b/g/n WLAN
Geluid
Altec Lansing dual luidsprekers
Toetsenbord
Standaardtoetsenbord
Aanwijsapparaat
Touchpad met Multi Touch-ondersteuning en aan-uitknop
Externe poorten
Digitale mediakaartlezer met meerdere formaten voor beveiligde digitale kaarten en multimediakaarten
3 USB 2.0-poorten
1 HDMI
1 VGA-poort (15-pins)
1 RJ-45 (LAN)
1 hoofdtelefoonaansluitingen
1 microfoonaansluiting
Afmetingen
14,80 cm (B) x 9,72 cm (D) x 1,20 cm (min. H) / 1,41 cm (max. H)
Gewicht
5,39 lb
Stroomvoorziening
Netadapter van 65 watt
6-cels 47WHr 2.2 Ah lithium-ionbatterij
ID Productomschrijving
HP TrueVision HD webcam met geïntegreerde digitale microfoon

Software

Besturingssysteem:
Legitieme Windows 8
Microsoft:
Microsoft Office 2010 Transition (koop Microsoft Office om Office-software op deze pc te activeren.)
Windows Essentials 2012 (Fotogalerie, Movie Maker, Writer)
Windows Live (Mail, Agenda, Personen, SkyDrive)
Microsoft App Store
Aan de slag met Windows 8
Communicatiechat:
HP MyRoom: 2-weg chatberichten, tekst-en videogesprekken, plus bestanden delen in een virtuele particuliere kamer.
Skype
Games:
Xbox Live
Solitaire
Mahjong
HP Games
HP Games met technologie van WildTangent 10 gratis gehuurde sessies van 'Plants vs. Zombies', Game van het jaar in 2010, en 1 gratis game Farm Frenzy ter waarde van $19,99.
HP Help en support:
HP Online Gebruikershandleiding (beschikbaar in HP Support Assistant)
HP Recovery Manager: Terughalen, herstellen en maken van herstelmedia voor uw pc.
HP Support Assistant: Uw pc bijwerken, problemen oplossen en technische ondersteuning aanvragen.
HP Utility Center: Toegang tot HP hulpprogramma's in één handige locatie.
HP ePrint: Druk af op afstand naar alle HP online producten met ePrint-ondersteuning die zijn geregistreerd bij uw ePrintCenter-account, zonder enige beperkingen wat betreft bestandsgrootte en bestandstype.
Shopping Services:
HP + beste aanbiedingen: Promoties bedoeld om de best mogelijke ervaring met HP te bieden.
Boeken, muziek, foto's en video's:
Amazon Kindle e-reader
Walmart Photo Center
VUDU: Verhuren, kopen en bekijken van HD-films en tv-programma's op aanvraag.
Muziek van rara: Muziek voor elke stemming (rara.com/hp)
iHeart Radio
Netflix: Bekijk films en tv online of via dvd's met abonnement.
Basisvideospeler
Zune-videospeler
Basis-muziekspeler
Zune-muziekspeler
HP Connected Photo in samenwerking met Snapfish: Stuurt foto's die met uw smartphone of tablet gemaakt zijn, naar uw pc.
Adobe Shockwave Player
Cyberlink PowerDVD
Cyberlink YouCam DE: Live chatten en video of foto's vastleggen. Wees uzelf of een favoriete avatar!
Cyberlink Mediasuite
Cyberlink Power2Go
Cyberlink LabelPrint
Productiviteitstools:
Internet Explorer 10
HP Magic Canvas: Pas uw bureaublad aan met snelkoppelingen naar uw favoriete toepassingen.
Algemene IT-beveiliging:
60 dagen gratis abonnement voor Norton Internet Security