HP Slate 21 All-in-One pc's - Het modelnummer, productnummer, serienummer en de versie van het Android-besturingssysteem vinden (Android 4.2/Jelly Bean)

Dit document is van toepassing op HP computers met het besturingssysteem Android 4.2/Jelly Bean.
Gebruik dit document om de product- en systeeminformatie te zoeken die u mogelijk nodig hebt voor het verkrijgen van garantie-informatie, service of updates op uw HP computer.

Het modelnummer, productnummer en serienummer van uw computer vinden

Het modelnummer (M/N), het productnummer (P/N) en het serienummer (S/N) van uw computer worden vermeld op een sticker in het achterste I/O-compartiment van de computer. U vindt de sticker door het netsnoer los te koppelen van de computer en het achterste I/O-compartiment te onderzoeken.
Afbeelding : Achterste I/O-compartiment
Achterste I/O-compartiment
Afbeelding : Sticker met model-, product- en serienummers
Sticker met het model-, product- en serienummer binnen in het achterste I/O-compartiment

De besturingssysteemversie van de computer zoeken

Gebruik de volgende stappen om de versie van het Android-besturingssysteem van uw computer te vinden:
  1. Klik of tik in het beginscherm op het pictogram Alle apps en klik of tik vervolgens op het pictogram Instellingen .
  2. Klik of tik in het gedeelte Systeem op Info over tablet.
    Afbeelding : Info over tablet
    Info over tablet
  3. Zie de informatie onder Android-versie voor de besturingssysteemversie die op uw computer is geïnstalleerd.
    Afbeelding : Android-versie
    Android-versie op het scherm Info over tablet
  4. U kunt het serienummer van de computer ook vinden door op Status te klikken of te tikken.
    Afbeelding : Serienummer in het statusvenster
    Serienummer in het statusvenster