• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer – Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP printers - Printerfirmware bijwerken of upgraden

Dit document is bedoeld voor HP Inkjet en LaserJet printers.
HP brengt regelmatig nieuwe firmwareversies van de printer uit met productverbeteringen of probleemoplossingen. Afhankelijk van uw printer, ontvangen apps op het bedieningspaneel van de printer mogelijk ook updates. Werk de firmware en apps regelmatig bij zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw printer.
Gebruik een van de volgende methoden om de firmware te upgraden. Als de ene methode niet werkt, probeer dan een van de andere methodes.
  let op:
Schakel de printer NIET uit voordat de update is voltooid. Door de printer uit te schakelen tijdens een update kan de printer beschadigd raken.