• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer – Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP draadloze printers - Afdrukken met HP Wireless Direct

Dit document is bedoeld voor HP printers die ondersteuning bieden voor het verbindingstype HP Wireless Direct.
HP Wireless Direct biedt een directe draadloze verbinding naar uw HP printer zonder verbinding te maken met een lokaal netwerk of internet. Als u HP Wireless Direct activeert op uw printer, kunt u veilig documenten en foto's afdrukken vanaf de meeste computers en mobiele apparaten die Wi-Fi ondersteunen.
Bekijk deze veelgestelde vragen voor informatie over het gebruik van dit verbindingstype om af te drukken.