• Informatie

• Feedback

Instructies voor het vervangen van een printer uit de HP Officejet Pro 8610 en 8620 e-All-in-One printerserie

Wanneer HP uw defecte product vervangt, moeten sommige accessoires of onderdelen van het defecte product worden overgebracht naar het vervangende apparaat.
opmerking:
  • Sommige optionele accessoires worden mogelijk niet geleverd bij uw productmodel.
  • Bewaar eventuele optionele accessoires die u afzonderlijk hebt aangeschaft.
Hierna volgt een lijst met HP Officejet Pro 8610, 8615, 8620 en 8625 e-All-in-One printers die in dit document zijn opgenomen.
Afbeelding
Model
Printernummer
Afbeelding: HP Officejet Pro 8610 en 8620 e-All-in-One printerserie
HP Officejet Pro 8610 e-All-in-One printer
A7F64A
E1D34A
HP Officejet Pro 8615 e-All-in-One printer
D7Z36A
HP Officejet Pro 8616 e-All-in-One printer
J5T77A
HP Officejet Pro 8620 e-All-in-One printer
A7F65A
HP Officejet Pro 8625 e-All-in-One printer
D7Z37A

Instructies

Volg deze stappen om ervoor te zorgen dat u de juiste accessoires verwijdert voordat u de printer terugstuurt naar HP.
opmerking:
Als u een abonnement voor HP Instant Ink hebt en Instant Ink cartridges gebruikte in uw oude printer, deze werken niet in uw nieuwe printer. U hebt nieuwe Instant Ink cartridges nodig voor de nieuwe printer. Deze worden afzonderlijk verzonden.
  1. Druk op de aan/uit-knop om de printer in te schakelen als deze nog niet is ingeschakeld.
  2. Verwijder de printkop.
  3. Recycle de printkopinrichting (met de cartridges nog geïnstalleerd) of gooi deze weg.
  4. Sluit de cartridgeklep.
    Afbeelding : De cartridgeklep sluiten
    Afbeelding: De cartridgeklep sluiten
  5. Druk op de aan/uit-knop om de printer uit te schakelen.
  6. Koppel het netsnoer los van de achterkant van de printer en haal de stekker van het netsnoer uit het wandcontact, het verlengsnoer, de piekstroombeveiliging of de voedingsstrip.
  7. Koppel de USB-kabel of ethernetkabel los van de achterkant van de printer als er een kabelverbinding met de computer is.
  8. Draai de printer om zodat de achterkant naar u toe is gericht.
  9. Druk op de knoppen aan weerszijden van het accessoire voor dubbelzijdig afdrukken (Duplexer) en trek de Duplexer naar buiten om deze te verwijderen.
      Afbeelding : De Duplexer verwijderen
      Afbeelding: Verwijder de Duplexer.
    1. Druk op de knoppen aan de zijkanten van de Duplexer.
    2. Trek de Duplexer uit de printer.
  10. Bewaar de volgende accessoires om deze te gebruiken voor de vervangende printer:
    • Duplexer
      Afbeelding: Duplexer
    • Netadapter
      Afbeelding: Netadapter
    • Netsnoer
      Afbeelding: Netsnoer
    • Ethernetkabel
      Afbeelding: Ethernetkabel
    • USB-kabel (Universal Serial Bus)
      Afbeelding: USB-kabel (Universal Serial Bus)
    • Printerhandleidingen
      Afbeelding: Voorbeeld van een printerhandleiding
    • Cd's
      Afbeelding: Voorbeeld van een cd
    • Lade 2 (optionele accessoire)
      Afbeelding: Voorbeeld van lade 2 (optionele accessoire)
  11. Sluit het netsnoer aan op de achterkant van de vervangende printer en vervolgens op het stopcontact.
  12. Druk op de aan/uit-knop om de vervangende printer in te schakelen en test vervolgens alle printerfuncties.
  13. Ga voor extra ondersteuningsinformatie naar www.hp.com/support.