• Informatie
    CORONAVIRUS (COVID10) Impact:

door de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus hebben we momenteel langere wachttijden aan de telefoon. Wij raden U aan om onze digitale oplossingen te proberen zoals de Virtuele Agent en onze Diagnostics tools. Op die manier bent u sneller geholpen. Instant Ink klanten verwijzen wij naar instantink.com. Daar worden de meeste van uw vragen beantwoord.

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP producten - Aan de slag met Touch-to-Print

Dit document is bedoeld voor HP-producten die NFC touch-to-print ondersteunen.
opmerking:
Dit document wordt na september 2019 niet meer bijgewerkt.
Leer hoe u aan de slag kunt gaan met NFC touch-to-print en deze nieuwe functie kunt gebruiken. NFC touch-to-print is een functie op bepaalde HP-printers waarmee u draadloos kunt afdrukken vanaf mobiele apparaten die Near Field Communication (NFC) en de HP NFC afdrukstandaard ondersteunen.
U hebt alleen een HP ElitePad 900 of een mobiel Android-apparaat nodig dat NFC en een NFC-compatibele HP printer ondersteunt.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over het instellen en het gebruik van touch-to-print.