• Informatie

• Feedback

HP en Compaq desktop-pc's - Logo-opstartscherm ontbreekt

Deze informatie is van toepassing op HP en Compaq desktopcomputers.
De computer is mogelijk sneller dan de opwarmtijd van de monitor. Om het logoscherm en de informatie die op dit moment wordt weergegeven te zien, schakelt u de monitor een paar seconden eerder in dan u de computer inschakelt. Als het logoscherm na 3 drie seconden niet wordt weergegeven, drukt u op CTRL + ALT + DEL om snel de computer opnieuw op te starten en de scherminformatie opnieuw naar de monitor te sturen.
Ook wordt het HP of Compaq logoscherm niet weergegeven wanneer de computer opstart. In plaats daarvan verschijnt een MS-DOS-venster met systeeminformatie.
Volg deze stappen om het HP of Compaq logoscherm in- of uit te schakelen:
  1. Start de computer opnieuw op.
  2. Als uw computer is geleverd met Windows Vista of een nieuwere Windows-versie, drukt u herhaaldelijk op F10 om het systeem-BIOS-scherm te openen.
    Als uw computer is geleverd met Windows XP of een oudere Windows-versie, drukt u herhaaldelijk op F1 om het systeem-BIOS-scherm te openen.
  3. Selecteer het gedeelte Boot (Opstarten) met behulp van de pijltoets naar rechts.
  4. Selecteer Boot-time Diagnostic Screen (Diagnostisch scherm opstartprocedure) met behulp van de pijltoetsen voor omhoog en omlaag.
  5. Druk op Enter om Boot-time Diagnostic (Diagnostiek opstartprocedure) te selecteren.
  6. Selecteer Disabled (Uitgeschakeld) om het logoscherm te laten weergeven of selecteer Enabled (Ingeschakeld) om het logoscherm niet ta laten weergeven en het diagnostische scherm te tonen.
  7. Druk op Enter.
  8. Druk op F10 en vervolgens op Enter om de wijzigingen op te slaan en de systeem-BIOS te verlaten.
    Het opstartscherm is ingeschakeld.