HP Color LaserJet Pro MFP M476 - Apparaatvergelijking

Apparaatvergelijking
Productnaam
Modelnummer
M476nw
CF385A
M476dn
CF386A
M476dw
CF387A
Papierverwerking
Lade 1 (50 vel)
Lade 2 (250 vel)
Lade 3 (250 vel)
Optioneel
Standaarduitvoer­mand (150 vel)
Automatisch dubbelzijdig afdrukken (duplex)
Connectiviteit
10/100 Ethernet LAN-aansluiting met IPv4 en IPv6
Draadloos 802,11 b/g/n
USB-poort voor direct afdrukken en scannen zonder computer en voor het bijwerken van de firmware
Scherm van het bedieningspaneel en invoer
Bedieningspaneel uitgevoerd als aanraakscherm
Afdrukken
Drukt maximaal 20 pagina's per minuut (ppm) af op papier van A4-formaat en 21 ppm op papier van Letter-formaat
USB-afdrukfunctie (geen pc vereist)
HP NFC en Wireless Direct om vanaf mobiele apparaten af te drukken.
Mobile Printing maakt gebruik van het volgende:
  • HP ePrint
  • HP ePrint-software1
  • HP ePrint Home & Biz
  • Google Cloud Print
  • Apple AirPrint™
Fax
Kopiëren en scannen
Kopieert en scant maximaal 20 ppm op A4 en 21 ppm op papier van Letter-formaat.
USB-functie voor scannen en afdrukken (geen computer vereist)
Documentinvoer voor 50 pagina's met elektronische sensor voor dubbelzijdig kopiëren, scannen en multi-invoer
Geïntegreerde OCR-software (Optical Character Recognition) voegt ondersteuning toe voor extra OCR-bestandstypen in HP Scan: Doorzoekbare PDF's (.pdf), Rich Text (.rtf), en Tekst (.txt)
Scannen naar
Opties voor verzenden naar e-mail, opslaan op USB en opslaan in netwerkmap
Ondersteunde besturingssystemen23
Windows XP, 32-bits, Service Pack 2 en hoger, Windows XP 64-bits, alleen printdriver
  opmerking:
Sinds april 2009 biedt Microsoft geen ondersteuning meer voor Windows XP. HP zal zijn best blijven doen om ondersteuning te bieden voor het niet langer verkrijgbare Windows XP.
Windows Vista, 32–bits/64–bits
Windows 7, 32-bits/64-bits
Windows 8, 32-bits/64-bits, Windows 8.1, 32-bits/64-bits, Windows 8 RT (Run Time) alleen in driver van besturingssysteem
Windows 2003 Server (32-bits, Service Pack 1 of hoger), alleen print- en scandrivers
  opmerking:
Sinds juli 2010 biedt Microsoft geen ondersteuning meer voor Windows Server 2003. HP zal zijn best blijven doen om ondersteuning te bieden voor het niet langer verkrijgbare besturingssysteem Windows Server 2003.
Windows 2008 Server (32-bits/64-bits en R2), alleen print- en scandrivers
Windows Server 2012 (32-bits/64-bits), alleen printerdriver
Mac OS X 10.6, 10.7 Lion en 10.8 Mountain Lion
1De HP ePrint-software ondersteunt de volgende besturingssystemen: Windows® XP SP2 of hoger (32-bits) tot ePrint-softwareversie 3; Windows Vista® (64-bits); Windows 7 (32-bits en 64-bits); Windows 8 (32-bits en 64-bits), Mac OS X-versies 10.6, 10.7 Lion en 10.8 Mountain Lion.
2De lijst met ondersteunde besturingssystemen geldt voor de Windows PCL 6-, UPD PCL 6-, UPD PCL 5-, UPD PS- en Mac-printerdrivers, en de meegeleverde software-installatie-cd. Voor een actueel overzicht van ondersteunde besturingssystemen en voor uitgebreide Help van HP voor uw apparaat, gaat u naar www.hp.com/support/colorljMFPM476. Indien u niet in de VS woont: ga naar www.hp.com/support, selecteer een land/regio, klik op Productondersteuning & probleemoplossing, voer de productnaam in en selecteer vervolgens Zoeken.
3De HP software-installatie-cd voor Windows en Mac installeert de losse HP PCL 6-driver en .NET 3.5 SP1 voor Windows-besturingssystemen, .NET 4.0 voor Windows 8 en Windows Server 2012 en de Mac-driver en Mac Utility voor de Mac-besturingssystemen. De installatie-cd bevat ook andere optionele software.