• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP DeskJet 6520 and HP Photosmart 6520 printers - Draadloze printerinstallatie

Dit document is van toepassing op de volgende printers.
HP DeskJet Ink Advantage 6525 e-All-in-One printer
HP Photosmart 6521 e-All-in-One printer
HP Photosmart 6520 e-All-in-One printer
HP Photosmart 6525 e-All-in-One printer
Installeer het printerstuurprogramma en de software van HP op uw computer om een Wi-Fi-verbinding voor uw printer in te stellen.
  opmerking:
Ga naar De printerhardware installeren als uw printerhardware nog niet is geïnstalleerd, en keert u vervolgens terug naar dit document om uw printer in een draadloos netwerk te installeren.
HP ePrint
Afbeelding van en koppeling naar HP ePrint
Klik op ePrint instellen en gebruiken voor meer informatie.
HP Print and Scan Doctor
Afbeelding: HP Print and Scan Doctor.
Zie informatie over de HP Print and Scan Doctor voor het oplossen van (netwerkverbindings)problemen.
HP Consumer Forums
Afbeelding: Afbeelding en koppeling naar de HP Consumer Forums
Zie wat andere klanten zeggen op de HP forums.