• Informatie

• Feedback

HP Latex 3000 Printer Series - Nieuwe printkop wordt geweigerd

Nieuwe printkop wordt geweigerd

Als de printer de nieuwe printkop niet accepteert, probeer dan de volgende stappen in deze volgorde:
  1. Zorg ervoor dat de printkop goed opgeslagen is in zijn oranje dop.
  2. Zorg ervoor dat de elektrische contactpunten schoon zijn.
  3. Voer de diagnostiek voor het primersysteem uit.
  4. Verruil de printkop met de printkop van dezelfde kleur in de andere rij.
  5. Ervan uitgaande dat de printkop defect is, probeert u een andere.
  6. Als er geen enkele printkop in de betreffende sleuf werkt, neem dan contact op met uw servicevertegenwoordiger.