• Informatie

• Feedback

HP Latex 3000 Printer Series - De Internal Print Server onderhouden

De Internal Print Server onderhouden

De Internal Print Server wordt uitgevoerd op Microsoft Windows op de computer die wordt geleverd bij de printer. In deze besturingsomgeving zijn er diverse zaken die u kunt controleren om optimale prestaties te realiseren. U kunt deze controles uitvoeren nadat u de computer opnieuw hebt opgestart en voordat u de Internal Print Server start.
  • Het gebruikersaccount moet van een standaardgebruiker zijn en niet van de beheerder.
  • Er mag geen software op de computer worden geïnstalleerd, behalve de software die oorspronkelijk door HP is geleverd (inclusief antivirus-software).
  • De vrije ruimte op de vaste schijf moet ten minste 10 GB zijn.
  • In het Configuratiescherm in Hardware en geluiden > Energiebeheer moet Energiebeheerschema voor hoge prestaties zijn geselecteerd en de Slaapstandmodus zijn uitgeschakeld.
  • Schakel met het pictogram Gebruikersaccounts in het Configuratiescherm van Windows Gebruikersaccountbeheer uit.
  • Een lege schermbeveiliging gebruiken.
  • Klik op de knop Start en klik met de rechtermuisknop op Computer. Selecteer Beheren > Apparaatbeheer > Schijfstations. Klik met de rechtermuisknop op de vaste schijf en selecteer Eigenschappen > Beleid. Schakel de selectievakjes Optimaliseren voor prestaties, Schijfcache op de schijf inschakelen en Geavanceerde prestaties inschakelen allemaal in.
  • Zorg dat geplande defragmentatie is ingeschakeld. Klik op de knop Start en klik met de rechtermuisknop op Computer. Selecteer Beheren > Schijfbeheer. Klik met de rechtermuisknop op de vaste schijf en selecteer Eigenschappen > Extra > Nu defragmenteren en zorg ervoor dat Run on a schedule (Op schema uitvoeren) is ingeschakeld.
  • Selecteer in het Configuratiescherm Systeem > Geavanceerde systeeminstellingen > Geavanceerd > Prestaties > Visuele effecten > Aangepast. Zorg dat alle effecten zijn uitgeschakeld behalve Bureaubladsamenstelling inschakelen, Doorzichtig glas inschakelen, Zachte randen rond schermlettertypen weergeven en Visuele stijlen op vensters en knoppen toepassen.
  • Open Internet Explorer en selecteer Extra > Internetopties > Verbindingen > LAN-instellingen. Als een proxyserver wordt gebruikt, dan moet het selectievakje Proxyserver niet voor lokale adressen gebruiken zijn ingeschakeld.
  • Zorg dat de computer verbinding heeft met het internet en gebruik Windows Update zodat u zeker weet dat alle beschikbare updates (inclusief Windows Service Packs) worden geïnstalleerd.
  • Start de Internal Print Server en gebruik Bestand > Taak verwijderen om alle taken die niet meer nodig zijn te verwijderen.