• Informatie

• Feedback

HP Latex 3000 Printer Series - De firmware en de interne afdrukserver bijwerken

opmerking:
Als u de firmware en de HP Internal Print Server bijwerkt, dan moet u eerst de firmware bijwerken en vervolgens de HP Internal Print Server.

De firmware bijwerken

Van tijd tot tijd stelt Hewlett-Packard firmware-updates beschikbaar. Deze updates verbeteren de functionaliteit en de functies van de printer.
Firmware-updates kunnen via het internet worden gedownload en op uw printer worden geïnstalleerd met de Internal Print Server: selecteer Firmware update (Firmware bijwerken) in het menu Tools (Hulpmiddelen).
Volg de instructies op het scherm om het firmwarebestand te downloaden en op de vaste schijf op te slaan. Selecteer dan het gedownloade bestand en klik op Bijwerken.
De firmware bevat een set van de meest gebruikte vooraf ingestelde substraten. Extra substraatvoorinstellingen kunnen apart worden gedownload; zie Voorinstellingen substraatVoorinstellingen substraat.

De Internal Print Server bijwerken

opmerking:
Verwijder de vorige versie van de Internal Print Server in de ingebouwde computer van de printer voordat u de nieuwe versie installeert.
  1. Verwijder de oude versie van de Internal Print Server in het bedieningspaneel. Selecteer Uninstall Internal Print Server Application (Installatie Internal Print Server-toepassing ongedaan maken) (hiermee worden alle taken in de wachtrij verwijderd, behalve geripte bestanden).
  2. Download het bestand naar de harde schijf van de ingebouwde computer (maar niet naar het bureaublad).
  3. Bestanden HPIPS.msi en Setup.exe uitpakken/ophalen.
  4. Voer het bestand Setup.exe uit en volg de instructies op het scherm totdat de nieuwe software is geïnstalleerd.