• Informatie

HP Officejet Enterprise Color X555, MFP X585 - Storingen verhelpen in de linkerklep

Storingen verhelpen in de linkerklep

1. Open de linkerklep.
    Afbeelding : Open de linkerklep
  2. Verwijder voorzichtig eventueel zichtbaar papier uit de rollen en het uitvoergebied.
    opmerking:
    Als het vel scheurt, controleert u of alle papiersnippers uit de papierbaan zijn verwijderd voordat u verdergaat met afdrukken. Gebruik geen scherpe voorwerpen om papiersnippers te verwijderen.
    Afbeelding : Verwijder het vastgelopen papier
  3. Sluit de linkerklep.
    Afbeelding : Sluit de linkerklep