HP Color LaserJet Enterprise M855 and HP Color LaserJet Enterprise Flow MFP M880 - De HDD vervangen

Inleiding
Dit document beschrijft de procedures voor het verwijderen en vervangen van de harde schijf (HDD) voor de HP Color LaserJet Enterprise M855 en HP Color LaserJet Enterprise Flow MFP M880.
  opmerking:
U kunt een korte video van deze procedure bekijken. klik dan hier.
Voordat u begint
  • Gebruik onderstaande tabel om het juiste onderdeelnummer van de kit voor uw product te vinden en ga vervolgens naar www.hp.com/buy/parts om de kit te bestellen.
    Onderdeelnummers van de HDD-kit
    A2W75-67905
    Vervangingskit voor de 320 GB HDD
    A2W79-67901
    Vervangingskit voor de FIPS 500 GB HDD (alleen overheid VS)
Vereist gereedschap
  • Er zijn geen speciale gereedschappen vereist voor het installeren van deze kit.
  let op:
Dit product bevat bestanddelen die kunnen worden beschadigd door elektrostatische ontlading (ESD). Om de kans op ESD-schade te verkleinen plaatst u het product op een ESD-mat (indien beschikbaar) en draagt u een ESD-polsband aangesloten op een geaard oppervlak. Als u niet over een ESD-werkplek of -mat beschikt, aard uzelf dan door contact te maken met het bladmetalen frame voordat u een onderdeel aanraakt dat gevoelig is voor elektrostatische ontlading.
Stap 1 - De formatter verwijderen
  1. Doe het volgende:
    1. Schakel het apparaat uit.
    2. Verwijder het netsnoer.
        waarschuwing:
      Om schade aan het product te voorkomen, schakelt u het apparaat uit en wacht u vijf seconden. Verwijder vervolgens het netsnoer voordat u onderhoud uitvoert aan het product.
    3. Ontkoppel alle kabels en accessoires van de formatter.
  2. Draai de twee duimschroeven in de formatter los en trek vervolgens de formatter uit het product.
    Afbeelding : De formatter verwijderen
Stap 2 - DE HDD verwijderen
  let op:
onderdeel gevoelig voor ESD.
  1. Zoek de HDD die is geïnstalleerd op de formatter.
    Afbeelding : De HDD zoeken
  2. Ontkoppel twee aansluitingen (label 1).
      opmerking:
    trek de zwarte aansluiting omhoog om deze te ontkoppelen (label 2). Trek niet aan de kabel om de aansluiting te ontkoppelen.
    Afbeelding : Twee connectors losmaken
  3. Maak twee lipjes vrij en verwijder vervolgens de HDD door deze los te schuiven uit de plastic bevestigingsbeugel.
    Afbeelding : De HDD verwijderen
  4. Maak de draadbescherming los van de HDD.
      opmerking:
    leg deze draadbescherming terzijde. Deze zal worden geïnstalleerd op het vervangende onderdeel.
    Afbeelding : Kabelset losmaken
Stap 3 - De vervangende HDD uitpakken
Haal de vervangende vaste schijf uit de verpakking.
  let op:
onderdeel gevoelig voor ESD.
  opmerking:
HP adviseert om de defecte HDD op ecologisch verantwoorde wijze af te voeren.
Afbeelding : Illustratie van uitpakken en recyclen
Stap 4 - De vervangende HDD installeren
  let op:
onderdeel gevoelig voor ESD.
  1. Bevestig de rails aan iedere zijde van de HDD. De lipjes op de rails passen in de gaten aan de zijden van de HDD.
      opmerking:
    de rails zijn identiek.
    Afbeelding : De rails bevestigen
  2. Sluit de kabelset van de vorige HDD aan op het vervangende HDD.
    Afbeelding : De kabelset aansluiten
  3. Schuif de HDD op de plastic bevestigingsbeugel.
    Afbeelding : De HDD installeren
  4. Sluit twee connectors aan.
    Afbeelding : Twee connectors aansluiten
Stap 5 - De formatter opnieuw installeren
  let op:
onderdeel gevoelig voor ESD.
  1. Lijn de formatter uit met de geleiders aan de boven- en onderkant van de formattereenheid en duw de formatter in de sleuf totdat deze goed op zijn plaats zit.
    Afbeelding : De formatter installeren
  2. Draai de twee duimschroeven handvast aan.
    Afbeelding : De twee duimschroeven aandraaien
Stap 6 - De installatie testen
  1. Doe het volgende:
    1. Sluit alle kabels van de formatter weer aan.
    2. Sluit het netsnoer aan.
  2. Schakel het apparaat in.
    Om te controleren of de formatter correct is geïnstalleerd, moet u de volgende functie van het verbindingslampje op de formatter controleren.
    • Het verbindingslampje (1) geeft aan dat de formatter goed op zijn plaats zit. Het brandt groen wanneer het apparaat wordt ingeschakeld en blijft groen als de formatter goed op zijn plaats zit.
    Als het lampje niet correct werkt, schakelt u het apparaat uit, verwijdert u de formatter, en installeert u deze opnieuw (zorg ervoor dat de formatter goed op zijn plaats zit voordat u de duimschroeven vastdraait).
    Afbeelding : Formatter-led controleren
Stap 7 - De productfirmware opnieuw installeren
  1. Schakel het apparaat uit.
  2. Voer een van de volgende handelingen uit:
      1. Kies Drivers, Software, en Firmware en selecteer vervolgens Cross operating system (BIOS, Firmware, Diagnostics, etc.).
      2. Ga naar de firmware-download en klik vervolgens op Download.
    • Buiten de VS gaat u naar www.hp.com/support.
      1. Selecteer uw land/regio.
      2. Klik op Productondersteuning & probleemoplossing.
      3. Voer de productnaam in en selecteer Zoeken. Kies Drivers, Software, en Firmware en selecteer vervolgens Cross operating system (BIOS, Firmware, Diagnostics, etc.).
      4. Ga naar de firmware-download en klik vervolgens op Download.
  3. Kopieer het firmware-upgradebestand naar de hoofdmap op een USB-flashstation. Het firmware-upgradebestand heeft de extensie .bdl.
  4. Plaats het USB-flashstation in de USB-poort op het bedieningspaneel van het product.
  5. Schakel het apparaat in.
  6. Op het bedieningspaneel wordt het volgende bericht weergegeven: Fout: 99.09.63 Ongeldige schijf. Raak de knop OK aan om door te gaan.
  7. Wacht totdat het opstartmenu op het scherm van het bedieningspaneel verschijnt en raak vervolgens de pijl omlaag aan om te bladeren naar 3 Administrator (3 Beheerder). Raak de knop OK aan om dit te selecteren.
  8. Raak de pijlknop omlaag aan om te bladeren naar 6 Manage Disk (6 Schijf beheren). Raak de knop OK aan om dit te selecteren.
  9. Raak de pijlknop omlaag aan om te bladeren naar + 6 Opstartapparaat. Raak de knop OK aan om dit te selecteren.
  10. Raak de pijlknop omlaag aan om te bladeren naar 2 Wissen/ Ontgrendelen. Raak de knop OK aan om dit te selecteren.
  11. Het bericht Doorgaan met gevraagde actie verschijnt. Raak de knop OK aan om dit te selecteren.
  12. Raak de knop Terug aan om gaan naar het beginscherm van het opstartmenu.
  13. Raak de pijlknop omlaag aan om te bladeren naar 3 Administrator (3 Beheerder). Raak de knop OK aan om dit te selecteren.
  14. Raak de pijl omlaag aan om te bladeren naar 1 Download (1 Downloaden). Raak de knop OK aan om dit te selecteren.
  15. Raak de knop met de pijl omlaag aan om te bladeren naar 3 USB Thumbdrive (3 USB-stick). Raak de knop OK aan om dit te selecteren.
  16. Mogelijk worden meerdere .bdl-bestanden weergegeven. Raak de pijlknop omlaag aan om te bladeren naar het firmware- upgradebestand dat u eerder hebt gedownload. Raak de knop OK aan om dit te selecteren.
      opmerking:
    U kunt een korte video van deze procedure bekijken. klik dan hier.
  17. Wacht tot het bestand is overgebracht. Wanneer de overdracht is voltooid, wordt het bericht Complete (Voltooid) weergegeven op het scherm.
  18. Schakel het product uit, verwijder het USB-flashstation en schakel het product daarna weer in. Wacht enkele minuten terwijl het product wordt geïnitialiseerd. Als de upgrade mislukt, probeer dan het firmware-upgradebestand opnieuw over te brengen.
      opmerking:
    Als de upgrade opnieuw mislukt, neemt u contact op met HP-ondersteuning op http://www.hp.com/support/colorljM855 (M855-product) of http://www.hp.com/support/colorljflowMFPM880 (M880-product).