• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Color LaserJet Enterprise M651, HP Color LaserJet Enterprise MFP M680 - De tonerafvaleenheid vervangen

De tonerafvaleenheid vervangen
Vervang de tonerafvaleenheid wanneer daarvoor een bericht op het bedieningspaneel wordt weergegeven.
  opmerking:
De tonerafvaleenheid is ontworpen voor eenmalig gebruik. Probeer niet de tonerafvaleenheid te legen en opnieuw te gebruiken. Doet u dit toch, dan kan toner worden gemorst in het apparaat, wat een verminderde afdrukkwaliteit tot gevolg kan hebben. Stuur de tonerafvaleenheid na gebruik terug naar het HP Planet Partners-programma voor recycling.
  let op:
Als er toner op uw kleding komt, veegt u dit af met een droge doek en wast u de kleding in koud water. Met warm water wordt de toner in de stof opgenomen.
  1. Open de voorklep.
    Afbeelding : Open de klep
  2. Pak de bovenkant van de tonerafvaleenheid vast en verwijder de eenheid uit het apparaat.
    Afbeelding : Verwijder de tonerafvaleenheid
  3. Plaats de meegeleverde dop over de opening aan de bovenkant van de eenheid.
    Afbeelding : De kap op de glasplaat plaatsen
  4. Haal de nieuwe tonerafvaleenheid uit de verpakking.
    Afbeelding : Nieuwe tonerafvaleenheid
  5. Plaats de nieuwe eenheid met de onderkant eerst in het apparaat en duw vervolgens tegen de bovenkant van de eenheid totdat deze op zijn plaats klikt.
    Afbeelding : Installeer de tonerafvaleenheid
  6. Sluit de voorklep.
    Afbeelding : Sluit de klep
      opmerking:
    Als de tonerafvaleenheid niet goed wordt geïnstalleerd, kan de voorklep niet volledig worden gesloten.
    Als u de tonerafvaleenheid wilt recyclen, volgt u de instructies bij de nieuwe tonerafvaleenheid.