• Informatie

• Feedback

HP Latex 3000 Printer Series - De Internal Print Server kan de printer niet vinden

De Internal Print Server kan de printer niet vinden

Als de Internal Print Server geen verbinding met de printer kan maken zonder aanwijsbare reden of na het wijzigen van de Windows-instellingen, volgt u de volgende stappen:
  1. Gebruik de knop Activeren in het menu Hulpmiddelen om de computer opnieuw te activeren.
  2. Schakel hoofdschakelaar uit en na 10 seconden weer in, en herstart u de ingebouwde computer.
  3. Controleer de kabel die de ingebouwde computer met de printer verbindt.
  4. Controleer of de Internal Print Server correct is ingesteld.
  5. Neem contact op met uw Business of Service Partner.