HP 1200w NFC/Wireless Mobile Print Accessory - HP 1200w NFC/Wireless mobiele afdrukaccessoire

Met het HP 1200w NFC/Wireless mobiele afdrukaccessoire verbetert u de werkstroom door mobiele apparaten te integreren in een efficiënte, draadloze afdrukomgeving.
  opmerking:
Om gebruik te maken van de nieuwste functionaliteit en om compatibiliteit te garanderen raadt HP u aan de firmware bij te werken. Zie: De firmware voor het HP 1200w-accessoire bijwerken.
Het HP 1200w-accessoire voegt NFC, HP Wireless Direct en afdrukmogelijkheden voor draadloze netwerken (Wi-Fi of WLAN) toe aan veel printers van HP. HP Wireless Direct biedt direct afdrukken vanaf een draadloos mobiel apparaat op een HP Wireless Direct compatibele printer zonder dat u eerst verbinding hoeft te maken met een netwerk of internet. Informatie over HP Wireless Direct is hier beschikbaar: Afdrukken met HP ePrint-software en de HP Wireless Direct-functie.
Met HP NFC kunt u documenten en afbeeldingen vanaf een mobiel apparaat zoals een smartphone of een tablet afdrukken. U hoeft alleen maar met uw apparaat de NFC-antenne van het HP 1200w-accessoire aan te raken.
Daarnaast kunt u het HP 1200w-accessoire gebruiken in WLAN-netwerkmodus door het aan te sluiten op een bestaand draadloos netwerk, net als andere draadloze apparaten zoals computers. Ieder draadloos apparaat dat is aangesloten op het netwerk communiceert via een draadloze router.
Gebruik HP Wireless Direct en Wi-Fi printing om af te drukken vanaf de volgende apparaten:
Meer informatie over het HP 1200w NFC/Wireless mobiele afdrukaccessoire
Hieronder worden de functies, de LED-statuslampjes en de multifunctionele knop van het HP 1200w-accessoire beschreven.
Functieoverzicht van het HP 1200w NFC/Wireless mobiele afdrukaccessoire
Functieoverzicht
Ondersteunde mobiele clients
HP ePrint-software (Windows en Mac), Android Mopria, Apple AirPrintTM, HP Android ingebouwd of 'In-OS' Print System, iOS ePrint-app, Android ePrint-app
Geïntegreerde webserver (EWS) van het HP 1200w NFC/Wireless mobiele afdrukaccessoire
IP-adres van het toegangspunt: 192.168.223.1
Startpagina van de geïntegreerde webserver van het HP 1200w-accessoire: http://192.168.223.1/view/home
Standaardindeling of de netwerknaam (SSID): HP-Print-XY-1200w mobiel afdrukken (waar XY staat voor de laatste 2 getallen van het MAC-adres)
Hardware
Onderdeelnummer: E5K46A
Externe stroomtoevoer: wisselstroomadapter 95S5CA00-01H
Invoer/uitvoer
USB 2.0 high speed-hostaansluiting
USB 2.0 high speed-apparaataansluiting
Wi-Fi: 802.11 b/g/n 1 x 1 (2,4 GHZ band)
Maximum aantal gekoppelde draadloze clients: 5
Bedieningspaneel
2 status-LED's met meerdere kleuren
1 knop (WPS/zelftest: apparaatconfiguratie/terug naar fabrieksinstellingen)
Ondersteunde uitvoerindelingen
PCL 5-raster
PCL 3GUI-raster
PCL XL-raster
PCLmS-raster
ZJ-stream
Ondersteunde invoerindelingen
CUPS-raster
Universele rasterindeling (URF)
PCLm
LED's van het HP 1200w NFC/Wireless mobiele afdrukaccessoire
De twee LED's geven de algemene status van het apparaat weer:
  • LED 1: De LED voor de apparaatstatus, die het verst verwijderd is van de USB-aansluiting. Deze geeft de status van het systeem en de data-invoer weer (Wi-Fi en upstream-USB)
  • LED 2: De LED voor de status van de printercommunicatie, die zich het dichtst bevindt bij de USB-aansluiting. Deze geeft de status van de verbonden printer weer.
LED voor apparaatstatus van het HP 1200w NFC/Wireless mobiele afdrukaccessoire
Uit
Het apparaat is niet met het stopcontact verbonden.
Groen
Het apparaat is gereed.
Groen knipperend
Er is een actieve doorvoer-USB-afdruktaak.
Blauw
Gereed (draadloos). Het apparaat is verbonden met een toegangspunt of er is een mobiel apparaat verbonden met het HP Wireless Direct-netwerk.
Blauw knipperend
Er is een Wi-Fi-taak actief vanaf het draadloze netwerk of vanaf een mobiel apparaat dat is verbonden met het HP Wireless Direct-netwerk.
Rood
Systeemfout.
Rood knipperend
Verbonden met een USB-aansluiting die niet genoeg stroom ontvangt.
Blauw/groen knipperend
Een router met WPS is bezig met verbinden.
Snel, blauw knipperend
De multifunctionele knop is ingedrukt en het apparaat probeert te verbinden met een toegangspunt door middel van WPS.
Afwisselend rood/groen
De multifunctionele knop is langer dan 15 seconden ingedrukt. Hierdoor gaat het apparaat terug naar de fabrieksinstellingen.
Snel afwisselend groen/blauw
Er wordt een firmware (code) naar het HP 1200w-accessoire gedownload.
Langzaam afwisselend groen/blauw
Er wordt nieuwe firmware op het HP 1200w-accessoire geïnstalleerd.
Status-LED van de printercommunicatie van het HP 1200w NFC/Wireless mobiele afdrukaccessoire
Uit
Er is geen printer aangesloten, of de USB-poort van de printer van HP is uitgeschakeld.
  opmerking:
De USB-poort van de HP printer moet zijn ingeschakeld. Raadpleeg de installatie- en configuratiehandleiding voor informatie over het inschakelen van de USB-poort.
Groen
Er is een ondersteunde HP printer aangesloten.
Groen knipperend
Er is een USB-afdruktaak actief.
Langzaam, rood knipperend
Er is een printer aangesloten die niet wordt ondersteund.
Afwisselend rood/groen
De printer-/MFP-compatibiliteit met het HP 1200w-accessoire wordt gecontroleerd.
Multifunctionele knop
Tijdelijk indrukken van de knop
Start het Wireless Protected Setup (WPS)-protocol als er geen actieve afdruktaak is. Als er een actieve afdruktaak is, dan wordt de druk op de knop genegeerd.
Houd de knop twee seconden ingedrukt
Druk de zelftest-/configuratiepagina af naar de aangesloten printer zodra de knop wordt losgelaten.
Houd de knop 15 seconden ingedrukt
Zet het HP 1200w-accessoire terug naar de standaardinstellingen.
Voor meer informatie
Installatiehandleiding
Ondersteuningsonderwerpen van HP