• Informatie

HP Designjet T2500 eMultifunctional Printer Series - Gebruiksstatistieken voor een taak controleren

Er zijn twee manieren om gebruiksstatistieken voor een bepaalde taak te controleren.
opmerking:
De nauwkeurigheid van de gebruiksstatistieken is niet gegarandeerd.

Boekhouding statistieken met de HP Utility

1. Zie Open de HP Utility.Open de HP Utility. voor informatie voor toegang tot de HP Utility.
  2. Onder Windows selecteert u het Job center (Taakcentrum) en vervolgens Accounting (Boekhouding), waardoor de geïntegreerde webserver wordt gestart.
    Selecteer in Mac OS X Job Accounting en klik op de knop Look Up.

Taak verzenden via de geïntegreerde webserver

1. Open de geïntegreerde webserver (zie Toegang tot de geïntegreerde webserverToegang tot de geïntegreerde webserver).
  2. Ga naar het tabblad Apparatuur.
  3. Selecteer History > Accounting (Geschiedenis > Telbestanden).