• Informatie

HP Designjet T2500 eMultifunctional Printer Series - Foutmeldingen op het voorpaneel

De volgende meldingen kunnen verschijnen op het voorpaneel. Volg in dat geval het advies in de kolom Recommendation (Aanbeveling) op.
Als u een foutmelding ziet die hier niet verschijnt en u twijfelt over de juiste actie, of als de aanbevolen actie het probleem niet oplost, probeer dan eerst de printer opnieuw op te starten. Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met HP Support; zie Ondersteuning van HPOndersteuning van HP.
Tekstberichten
Bericht
Aanbeveling
[Kleur] patroon is gewijzigd
Controleer de patroon.
[Kleur] patroon is verlopen
Vervang de patroon. Zie Omgaan met inktpatronen en printkopOmgaan met inktpatronen en printkop.
[Kleur] patroon is bijna leeg
Zorg ervoor dat u een nieuwe patroon van dezelfde kleur bij de hand hebt.
[Kleur] patroon ontbreekt
Plaats een inktpatroon van de juiste kleur. Zie Omgaan met inktpatronen en printkopOmgaan met inktpatronen en printkop.
[Kleur] patroon bevat inkt die niet van HP is
U wordt aanbevolen om een origineel HP-inktsysteem te installeren voor optimale systeemprestaties.
[Kleur] patroon is leeg
Vervang de patroon. Zie Omgaan met inktpatronen en printkopOmgaan met inktpatronen en printkop.
[Kleur] patroon is vrijwel leeg
Zorg ervoor dat u een nieuwe patroon van dezelfde kleur bij de hand hebt.
Printkopfout: niet aanwezig
Plaats een printkop. Zie Omgaan met inktpatronen en printkopOmgaan met inktpatronen en printkop.
Printkopfout: vervangen
Verwijder de niet-functionele printkop en voeg een nieuwe printkop in. Zie Omgaan met inktpatronen en printkopOmgaan met inktpatronen en printkop.
Printkopfout: installeer opnieuw
Verwijder de printkop en plaats deze opnieuw of reinig de elektrische contactpunten. Plaats indien nodig een nieuwe printkop. Zie Het voorpaneel geeft aan dat u de printkop opnieuw moet installeren of vervangenHet voorpaneel geeft aan dat u de printkop opnieuw moet installeren of vervangen.
Printkop valt buiten de garantie
De garantie van de printkop is verlopen, hetzij vanwege de gebruiksduur, hetzij vanwege het volume aan verbruikte inkt, hetzij vanwege het gebruik van niet-HP-inkt in het systeem. Zie het beperkte garantiedocument.
Vervanging van printkop niet compleet. Start het opnieuw op.
Start de het proces op voor het vervangen van de printkop.
Vervang [kleur] patroon
Vervang de patroon. Zie Omgaan met inktpatronen en printkopOmgaan met inktpatronen en printkop.
Vervang incorrecte [kleur] patroon
Vervang de patroon. Controleer de ondersteunde inktpatronen en raadpleeg Omgaan met inktpatronen en printkopOmgaan met inktpatronen en printkop.
Installeer [kleur] patroon opnieuw
Verwijder patroon en plaats deze opnieuw. Zie Omgaan met inktpatronen en printkopOmgaan met inktpatronen en printkop.
Numerieke foutcodes
Foutmelding
Aanbeveling
05,5:10
De printer-BIOS bijwerken.
08:04
Start de printer opnieuw op. Werk als het probleem aanhoudt de firmware van de printer bij. Zie De firmware bijwerkenDe firmware bijwerken.
08:08
Voer de handeling die u probeerde uit te voeren opnieuw uit. Als de test weer mislukt, start u de printer opnieuw. Werk als het probleem aanhoudt de firmware van de printer bij. Zie De firmware bijwerkenDe firmware bijwerken.
09:01
Papierstoring in de scanner. Verwijder al het papier uit de scanner en probeer het nog eens.
09:02
Kalibreer de scanner. Zie De scanner kalibrerenDe scanner kalibreren.
09:04
Start de printer opnieuw op. Werk als het probleem aanhoudt de firmware van de printer bij. Zie De firmware bijwerkenDe firmware bijwerken.
39,1:01
Rol 1 is onverwacht verwijderd. Herlaad de rol.
39,2:01
Rol 2 is onverwacht verwijderd. Herlaad de rol.
61:01
Aangezien de bestandsindeling niet juist is, kan de printer de taak niet verwerken.
  • Schakel de printer uit met de aan/uit-knop aan de voorkant.
  • Schakel de aan/uit-knop aan de achterkant uit.
  • Koppel het netsnoer los.
  • Sluit het netsnoer opnieuw aan en schakel de printer in.
  • Stuur dezelfde taak opnieuw naar de printer.
  • Controleer of u de meest recente firmware voor de printer gebruikt. Zie De firmware bijwerkenDe firmware bijwerken.
61:04,1, 61:04,2
Uw printerfirmware bijwerken. Zie De firmware bijwerkenDe firmware bijwerken.
61:08
Verstuur de taak opnieuw.
61:08,1
De taak kan niet worden afgedrukt omdat deze met een wachtwoord is beveiligd.
61:08,2
De taak kan niet worden afgedrukt omdat deze fouten bevat. De taak opnieuw versturen vanaf de geïntegreerde webserver.
61:09
Verstuur de taak opnieuw.
63:10
  • Schakel de printer uit met de aan/uit-knop aan de voorkant.
  • Schakel de aan/uit-knop aan de achterkant uit.
  • Koppel het netsnoer los.
  • Sluit het netsnoer opnieuw aan en schakel de printer in.
  • Controleer ook of de netwerkkabel juist is aangesloten.
  • Controleer of u de meest recente firmware voor de printer gebruikt. Zie De firmware bijwerkenDe firmware bijwerken.
63:20
Er is een potentieel probleem gevonden in de netwerkinterface.
  • Schakel de printer uit met de aan/uit-knop aan de voorkant.
  • Schakel de aan/uit-knop aan de achterkant uit.
  • Koppel het netsnoer los.
  • Sluit het netsnoer opnieuw aan en schakel de printer in.
  • Stuur dezelfde taak opnieuw naar de printer.
  • Controleer of u de meest recente firmware voor de printer gebruikt. Zie De firmware bijwerkenDe firmware bijwerken.
71.03, 71.08
Onvoldoende geheugen beschikbaar. Selecteer in de HP-GL/2-driver het tabblad Advanced en dan Send job as a bitmap (Taak als bitmap versturen) om dit probleem te voorkomen.
74,01
Er is een fout opgetreden tijdens het laden van het firmware-updatebestand.
  • Schakel de printer uit met de aan/uit-knop aan de voorkant.
  • Schakel de aan/uit-knop aan de achterkant uit.
  • Koppel het netsnoer los.
  • Sluit het netsnoer opnieuw aan en schakel de printer in.
  • Laad het firmware-updatebestand vervolgens opnieuw in de printer. Zie De firmware bijwerkenDe firmware bijwerken.
74,1:04
Voer de firmware-update opnieuw uit. Gebruik de computer niet terwijl de update wordt uitgevoerd.
74,8:04
De firmware-update is mislukt. Uw firmware-bestand kan verkeerd zijn. Probeer het opnieuw te downloaden. Zie De firmware bijwerkenDe firmware bijwerken.
75,11:10
Preventief onderhoud 1 is aanbevolen. Zie Ondersteuning van HPOndersteuning van HP.
75,21:10
Preventief onderhoud 2 is aanbevolen. Zie Ondersteuning van HPOndersteuning van HP.
76:03
De vaste schijf van de printer is vol. U kunt eventueel ook Disk wissen gebruiken om wat ruimte vrij te maken, zie Schijf wissenSchijf wissen.
78:08
Printen zonder witranden niet mogelijk, instelling genegeerd. Zorg ervoor dat het geladen papier afdrukken zonder rand ondersteunt.
79:03, 79:04
De printerfirmware bijwerken. Zie De firmware bijwerkenDe firmware bijwerken.
81:01
Open de scanner en controleer of er geen obstakels zijn die de beweging van de aandrijfroller beperken. Als het papier is vastgelopen, verwijdert u het vastgelopen papier door de instructies op het voorpaneel te volgen.
86:01
Open de scanner en controleer of er geen obstakels zijn die de beweging van de printkopwagen beperken. Als het papier is vastgelopen, verwijdert u het vastgelopen papier door de instructies op het voorpaneel te volgen.
94:94,1
Start de kleurcalibratie opnieuw. Zie KleurkalibratieKleurkalibratie.

Het systeemfoutlogboek

De printer slaat een logbestand van de systeemfouten op die u op de volgende manieren kunt openen.
Met een USB-flashstation
  1. Maak een leeg bestand aan met de naam pdipu_enable.log op het USB-flashstation.
  2. Voer het USB-flashstation in de Hi Speed USB-hostpoort op het voorpaneel in. Het logbestand wordt automatisch gekopieerd naar de drive.
Via de geïntegreerde webserver
  1. Ga in uw webbrowser naar http://printer IP address/hp/device/webAccess/log.html.
  2. De geïntegreerde webserver stuurt u een bestand met de extensie .trb, waarin het systeemfoutlogboek staat.
U kunt ook het tabblad Support (Ondersteuning) selecteren en vervolgens Service Support > Download Diagnostic Package (Serviceondersteuning > Diagnostisch pakket downloaden).