• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter Series - De firmware bijwerken

De diverse functies van de printer worden bediend door firmware die zich in de printer bevindt.
Van tijd tot tijd stelt Hewlett-Packard firmware-updates beschikbaar. Deze updates verhogen de functionaliteit van de printer, verbeteren de functies en kunnen kleine problemen oplossen.
  opmerking:
Wij raden u aan om de firmware regelmatig bij te werken om te profiteren van de nieuwste ontwikkelingen.
Er zijn verschillende manieren voor het downloaden en installeren van firmware-updates; u kunt kiezen wat u het handigst vindt. Ze kunnen in twee categorieën worden verdeeld: automatische en handmatige updates.
  opmerking:
De firmware bevat een set van de meest gebruikte papiervoorinstellingen. Extra papiervoorinstellingen kunnen apart worden gedownload, zie Voorinstellingen papierVoorinstellingen papier.
Automatische firmware-updates
Automatische firmware-updates zijn handig en mogelijk met printers aangesloten op het web. Uw printer kan automatisch de nieuwste firmware downloaden en dit voor u installeren.
Belangrijke opmerkingen
  • Uw printer moet zijn verbonden met het internet, zie Uw op het web aangesloten printer instellenUw op het web aangesloten printer instellen.
  • Om automatische firmware-updates te configureren, kunt u gebruik maken van het voorpaneel of de geïntegreerde webserver, zie Uw op het web aangesloten printer instellenUw op het web aangesloten printer instellen.
  • Als er een beheerderswachtwoord is ingesteld, moeten deze instellingen worden veranderd.
  • Een firmware-updatepakket kan groot zijn. Overweeg hierbij of er gevolgen voor uw netwerk- of internetverbinding zijn. Downloaden met een Jetdirect adapter zijn langzamer dan die met de ingebouwde Ethernet adapter.
  • Er is een firmware-update gedownload op de achtergrond: de printer kan tegelijkertijd afdrukken. Het kan echter niet op de achtergrond worden geïnstalleerd: afdrukken moet stoppen.
Handmatige firmware-updates
Handmatige firmware-updates kunnen op de volgende manieren worden uitgevoerd:
  • Met de geïntegreerde webserver selecteert u het tabblad Firmware update onderhoud en vervolgens Firmware updatez Firmware-update. Druk op Nu controleren om te zien of er nieuwe firmware beschikbaar is. Als nieuwe firmware beschikbaar is, wordt informatie over de nieuwe firmware weergegeven en krijgt u de kans om het te downloaden en te installeren.
  • Selecteer in de HP Designjet Utility onder Windows uw printer, het tabblad Ondersteuning en daarna Firmware Update.
  • Selecteer in de HP Utility voor Mac OS X de optie Firmware Update in de supportgroep.
  • Met HP Web Jetadmin kunt u handmatig firmware-updates maken of automatische updates aanvragen.
  • Met een USB-flashstation. Download het bestand met firmware van http://www.hp.com/go/Z5400ps/firmware op het USB-flashstation en plaats deze in de Hi-Speed USB-aansluiting op het voorpaneel. Een firmware update-assistent verschijnt op het voorpaneel om u door het updateproces te begeleiden.