• Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Pro and HP LaserJet Pro MFP - De firmware bijwerken

HP verstrekt regelmatig productupdates, nieuwe webservice-apps en nieuwe functies voor bestaande webservice-apps. Voer de volgende stappen uit om de productfirmware voor één product bij te werken. Wanneer u de firmware bijwerkt, worden webservice-apps automatisch bijgewerkt.
Er zijn twee ondersteunde methoden om de firmware bij te werken op dit apparaat. Gebruik slechts een van de volgende methoden om de productfirmware bij te werken.

Methode een: De firmware bijwerken via het bedieningspaneel

Gebruik deze stappen om de firmware te laden via het bedieningspaneel (alleen voor producten die zijn aangesloten op het netwerk), en/of stel het apparaat in om toekomstige firmware-updates automatisch te laden. Ga naar methode twee voor apparaten die op een USB-poort zijn aangesloten.
  1. Controleer of het apparaat is aangesloten op een bekabeld (ethernet) of draadloos netwerk met een actieve internetverbinding.
    opmerking:
    Het product moet een internetverbinding hebben om de firmware te kunnen bijwerken via een netwerkverbinding.
  2. Open het menu Instellingen in het beginscherm van het bedieningspaneel.
    • Raak op bedieningspanelen met aanraakscherm de knop Instellingen aan.
    • Druk op standaardbedieningspanelen op de knop met de pijl naar links of naar rechts.
  3. Ga naar en open het menu Service, en open het menu LaserJet Update.
    opmerking:
    Als de optie LaserJet Update niet wordt vermeld, gaat u naar methode twee.
  4. Controleer op updates.
    • Op bedieningspanelen met aanraakscherm raakt u Nu op updates controleren aan.
    • Op standaardbedieningspanelen selecteert u Controleren op updates.
    opmerking:
    Het product controleert automatisch op een update en als een nieuwere versie wordt gedetecteerd, wordt de update automatisch gestart.
  5. Stel het apparaat zo in dat de firmware automatisch wordt bijgewerkt wanneer er updates beschikbaar zijn.
    Open het menu Instellingen in het beginscherm van het bedieningspaneel.
    • Raak op bedieningspanelen met aanraakscherm de knop Instellingen aan.
    • Druk op standaardbedieningspanelen op de knop met de pijl naar links of naar rechts.
    Ga naar en open het menu Service, open het menu LaserJet Update en selecteer het menu Updates beheren.
    Stel het apparaat zo in dat de firmware automatisch wordt bijgewerkt.
    • Op bedieningspanelen met aanraakscherm stelt u de optie Updates toestaan in op JA en stelt u vervolgens de optie Automatisch controleren in op AAN.
    • Op standaardbedieningspanelen stelt u de optie Updates toestaan in op JA en stelt u vervolgens de optie Automatisch controleren in op AAN.

Methode twee: De firmware bijwerken met behulp van de Firmware Update Utility

Gebruik deze stappen om Firmware Update Utility handmatig van hp.com te downloaden en te installeren.
opmerking:
Deze methode is de enige beschikbare optie voor het bijwerken van de firmware voor apparaten die via een USB-kabel op de computer zijn aangesloten. Deze werkt ook voor apparaten die met een netwerk zijn verbonden.
  1. Ga naar www.hp.com/go/support, klik op de koppeling Drivers & software en typ de productnaam in het zoekveld. Druk op de knop ENTER en selecteer het apparaat in de lijst met zoekresultaten.
  2. Selecteer het besturingssysteem.
  3. Zoek in de sectie Firmware de Firmware Update Utility.
  4. Klik op Downloaden, klik op Uitvoeren en klik vervolgens opnieuw op Uitvoeren.
  5. Wanneer het hulpprogramma is gestart, selecteert u het apparaat in de vervolgkeuzelijst en klikt op Firmware verzenden.
    opmerking:
    Klik op Configuratiepagina afdrukken als u een configuratiepagina wilt afdrukken om te controleren of de versie van de geïnstalleerde firmware van vóór of na het updateproces is.
  6. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien en klik op de knop Sluiten om het hulpprogramma te sluiten.