• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter Series - Gebruiksstatistieken voor een taak controleren

Er zijn twee manieren om gebruiksstatistieken voor een bepaalde taak te controleren.
  opmerking:
De nauwkeurigheid van de gebruiksstatistieken is niet gegarandeerd.
Boekhouding statistieken met de HP Utility
  1. Zie De HP Utility openenDe HP Utility openen voor informatie voor toegang tot de HP Utility.
  2. Selecteer Job center om informatie over de meest recente taken weer te geven.
  3. Onder Windows klik op de Accounting Boekhouding koppeling.
    Selecteer in Mac OS X Boekhouding taak en klik op de knop Opzoeken.
Boekhouden statistieken via de geïntegreerde webserver
  1. Toegang tot de geïntegreerde webserver, zie Toegang tot de geïntegreerde webserverToegang tot de geïntegreerde webserver
  2. Ga naar het tabblad Hoofd.
  3. Selecteer Geschiedenis > Telbestanden.