HP Officejet Pro 8610, 8620, 8630, 8640, en 8660 e-All-in-One Printer Series - Omschrijving van het bedieningspaneel van de printer

Kenmerken van het bedieningspaneel
Raak de navigatieknoppen aan om te navigeren tussen de twee startschermen.
Afbeelding : Kenmerken van het bedieningspaneel
Functie
Beschrijving
1
Draadloos statuslampje: een vast blauw lichtje wijst erop dat de printer is aangesloten op een draadloos netwerk.
2
Start: hiermee kunt u vanuit alle schermen terugkeren naar het beginscherm.
3
Kopiëren: opent een scherm waarin een kopieertype kunt selecteren of de kopieerinstellingen kunt wijzigen.
4
Faxen: opent een scherm dat u kunt gebruiken om een fax te verzenden of om faxinstellingen te selecteren.
5
Scannen: opent een scherm waarin u kunt scannen of de scaninstellingen kunt wijzigen.
6
Apps: opent een scherm waarin u afdruktoepassingen kunt gebruiken.
7
Foto: Als er een USB-opslagmedium met foto's in de USB-poort wordt geplaatst, wordt er een scherm geopend waarin u foto's kunt bekijken en afdrukken of een afgedrukte foto opnieuw kunt afdrukken.
8
Installatie-pictogram: opent het scherm Installatie waarin u primaire printerinstellingen kunt installeren of wijzigen, rapporten kunt genereren, fax- en andere onderhoudsinstellingen kunt wijzigen en toegang krijgt tot printerhulpmiddelen.
9
Ontdekken: Met dit pictogram geeft u meer informatie weer over de mogelijkheden van de printer.
10
Help: geeft, op het startscherm, een overzicht van alle helponderwerpen. Toont op een ander scherm informatie of animatie om hulp te bieden bij deze handeling.
11
Terug: hiermee gaat u terug naar het vorige scherm.
12
ePrint-pictogram: opent het menu Instellingen webservices waarin u de statusgegevens van ePrint kunt bekijken, de ePrint-instellingen kunt wijzigen of de infopagina kunt afdrukken.
13
Wireless Direct-pictogram: opent Instellingen HP Wireless Direct waarin u wireless direct kunt inschakelen (met of zonder beveiliging), wireless direct kunt uitschakelen en de naam en het wachtwoord van wireless direct kunt weergeven (indien ingeschakeld met beveiliging).
14
Draadloos-pictogram: opent het menu Overzicht draadloos waarin u uw printer met behulp van de wizard 'Draadloos instellen' met een draadloos netwerk kunt verbinden, de status van Draadloos kunt controleren en de instellingen van Draadloos kunt wijzigen. U kunt ook een Testrapport voor de draadloze verbinding afdrukken om problemen met de netwerkverbinding op te sporen.
  opmerking:
(Ethernet) en (Draadloos) verschijnen niet tegelijkertijd. Het Ethernet-pictogram verschijnt wanneer uw printer via een kabelverbinding is verbonden met het netwerk. Het pictogram Draadloos verschijnt wanneer uw printer draadloos met een netwerk is verbonden. Als de netwerkverbinding van de printer niet werd ingesteld (standaard), geeft het bedieningspaneel van de printer (Draadloos) aan.
15
eco-pictogram: opent het menu eco-instellingen waarin u de energiezuinige functies van het product kunt instellen.
16
Faxstatus-pictogram: opent het menu Faxstatus waarin u Automatisch antwoorden kunt in- en uitschakelen, het faxlogboek kunt bekijken en het volume van de faxgeluiden kunt wijzigen.
17
Inkt-pictogram: toont het geschatte inktniveau per cartridge. Geeft een waarschuwing of een foutsymbool die verschillen afhankelijk van de toestand van de cartridges.
Statuslampje Draadloos
Afbeelding : Statuslampje Draadloos
Status van lampjes
Beschrijving
Uit
  • Draadloos is Uit.
    Druk op (Draadloos) voor de toegang tot het menu Draadloos op het printerscherm en gebruik de wizard 'Draadloos instellen' om de draadloze communicatie in te stellen.
  • De printer is via een Ethernet-kabel verbonden met het netwerk.
    Verwijder de Ethernet-kabel.
Knippert traag
Draadloos maakt verbinding of is aan, maar niet verbonden met een netwerk. Indien er geen verbinding kan worden gemaakt, moet u ervoor zorgen dat de printer zich in het draadloze bereik bevindt. Gebruik de wizard 'Draadloos instellen' vanaf het scherm van het bedieningspaneel van de printer om draadloze communicatie in te stellen.
Knippert snel
Er heeft zich een fout met de draadloze verbinding voorgedaan. Raadpleeg de berichten op het printerbeeldscherm.
Vast blauw
Er is draadloze verbinding gemaakt. U kunt nu afdrukken.