• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter Series - Margeopties selecteren

Margeopties selecteren
De printer laat standaard 5 mm marge tussen de randen van uw afbeelding en de randen van het papier (aan de onderkant van reeds gesneden vellen papier is dit 17 mm) U kunt dit echter op verschillende manieren wijzigen.
  • In het dialoogvenster van de Windows-driver: selecteer het tabblad Papier/kwaliteit en daarna de knop Marges/layout.
  • In het afdrukdialoogvenster in Mac OS X: selecteer het paneel Marges/lay-out.
  • Op de pagina voor taak indienen van de geïntegreerde webserver: selecteer Geavanceerde instellingen > Papier > Layout/Marges.
U ziet dan minstens enkele van de volgende opties.
  opmerking:
Onder Mac OS X zijn de beschikbare marge-opties afhankelijk van het geselecteerde papierformaat. Voor afdrukken zonder rand moet u bijvoorbeeld een papierformaatnaam kiezen waarin de woorden 'no margins' (geen marges) zitten.
  • Standaard. Uw afbeelding wordt afgedrukt op een pagina in het formaat dat u hebt geselecteerd, met een smalle marge tussen de randen van de afbeelding en de randen van het papier. De afbeelding moet klein genoeg zijn om tussen de marges te passen.
  • Groter. Uw afbeelding wordt afgedrukt op een pagina die iets groter is dan het formaat dat u hebt geselecteerd. Als u de marges afsnijdt, heeft u het formaat dat u hebt gekozen, zonder marges tussen uw afbeelding en de randen van het papier.
  • Inhoud afsnijden op marge. Uw afbeelding wordt afgedrukt op een pagina in het formaat dat u hebt geselecteerd, met een smalle marge tussen de randen van de afbeelding en de randen van het papier. In dit geval, indien de afbeelding dezelfde grootte heeft als de pagina, dan wordt aangenomen dat de verre randen van de afbeelding wit of onbelangrijk zijn en niet te hoeven worden afgedrukt. Dit kan nuttig zijn als de afbeelding al een kader bevat.
  • Zonder randen. Uw afbeelding wordt afgedrukt op een pagina van het gekozen formaat, zonder marges. De afbeelding is een klein beetje vergroot om ervoor te zorgen dat er geen marge is tussen de randen van de afbeelding en de randen van het papier. Als u Automatisch door printer selecteert, wordt deze vergroting automatisch toegepast. Als u Handmatig in toepassing selecteert, moet u een aangepast paginaformaat selecteren dat net iets groter is dan wat u wilt afdrukken. Zie ook Zonder marges afdrukkenZonder marges afdrukken.