• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter Series - Automatische controle bestandssysteem

Automatische controle bestandssysteem

Als u de printer aanzet, ziet u soms een weergave op het voorpaneel zoals hieronder is weergegeven.
Afbeelding : Controle van bestandssysteem
Er vindt een bestandsysteemcontrole plaats. Dit kan zo'n 40 minuten duren. Wacht totdat deze afrondt.
  let op:
Als u de printer aanzet voordat de bestandsysteemcontrole is afgerond, kan het bestandsysteem ernstig beschadigd raken waardoor de harde schijf van de printer onbruikbaar wordt. Als u de printer uitschakelt, wordt de controle van het bestandssysteem opnieuw gestart wanneer u de printer weer inschakelt.
Elke 90 dagen wordt een bestandsysteemcontrole uitgevoerd om de integriteit van het bestandsysteem van de harde schijf te behouden.
opmerking:
Wanneer de printer weer is ingeschakeld, duurt het initialiseren en controleren van de printkoppen ongeveer drie minuten. Dit kan echter maximaal 40 minuten duren in sommige omstandigheden, bijvoorbeeld wanneer de printer een lange tijd niet is gebruikt en er meer tijd is om de printkoppen voor te bereiden.