• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP 7 tablets - De camera op uw HP tablet gebruiken (Android 4.1/Jelly Bean)

Dit document is van toepassing op HP 7 tablets met het besturingssysteem Android 4.1/Jelly Bean.
De HP 7 tablet is voorzien van een webcam aan de voorkant. De camera heeft een vaste brandpuntafstand en geen flitser. Dit document biedt informatie over het nemen van foto's, het opnemen van video's en andere manieren om de camera op uw HP tablet te gebruiken.
Foto's nemen
Gebruik de stappen in deze sectie om een foto te nemen met uw tabletcamera.
  opmerking:
Als uw schermvergrendelingsinstelling is ingesteld op de standaardwaarde (schuiven om te ontgrendelen), kunt u de Camera-app rechtstreeks vanuit het vergrendelingsscherm starten. Raak het schermvergrendelingspictogram aan en schuif uw vinger over het camerapictogram aan de linkerkant. De tablet ontgrendelt en opent de Camera-app.
  1. Raak het pictogram Alle apps aan en raak vervolgens de Camera-app aan.
  2. Raak de blauwe cirkel aan om een foto te nemen.
  3. Als u de laatst genomen foto wilt bekijken, veegt u met uw vinger van rechts naar links over het scherm. Als u wilt terugkeren naar de camera, veegt u met uw vinger van links naar rechts over het scherm.
In- of uitzoomen:
Gebruik de zoomschuifregelaar in het scherm om in de app Camera in of uit te zoomen. Raak het pictogram met de witte cirkel aan en houd het vast. Sleep de schuifregelaar naar het plusteken (+) om in te zoomen, of naar het minteken (-) om uit te zoomen.
Camera-instellingen:
Als u de camera-instellingen in de app Camera wilt weergeven, raakt u het pictogram Instellingen aan en vervolgens het pictogram van het menu .
  • Wijzigen waar afbeeldingen worden opgeslagen: Met de instelling Opslag apparaat kunt u foto's opslaan in het interne geheugen van de tablet of op een MicroSD- kaart die u op de tablet hebt geïnstalleerd. Raak tablet aan als u de opslag wilt wijzigen in de MicroSD-kaart, of raak sdcard aan als u de opslag wilt wijzigen in het interne geheugen van de tablet.
  • De locatie opslaan waar afbeeldingen zijn genomen: Met de instelling Locatie opslaan kunt u de locatie registreren waar elke foto is genomen. Gebruik de aan-uitschakelaar als u Locatie opslaan wilt in- of uitschakelen. U opent de opgeslagen locatiegegevens in de afbeeldingsdetails.
  • De afbeeldingsgrootte wijzigen: U kunt kiezen uit twee afbeeldingsgrootten. VGA (Video Graphics Array) heeft een resolutie van 640 x 480 pixels en QVGA (Quarter Video Graphics Array) heeft een resolutie van 320 x 240 pixels. Raak naast de afbeeldingsgrootte in het menu met camera-instellingen de pijl naar links < naast VGA aan als u wilt overschakelen naar QVGA, of raak de pijl naar rechts > naast QVGA aan als u wilt overschakelen naar VGA.
  • Standaardinstellingen herstellen: Als u de oorspronkelijke instellingen van de app Camera wilt herstellen, raakt u eerst Standaardinstellingen herstellen en vervolgens OK aan.
Video's opnemen
Gebruik de volgende stappen om een video met uw tablet op te nemen:
  1. Raak het pictogram Alle apps aan en raak vervolgens de Camera-app aan.
  2. Raak het videocamerapictogram aan.
  3. Raak de rode cirkel aan om te beginnen met opnemen.
      opmerking:
    Terwijl u een video opneemt, kunt u foto's nemen door het scherm aan te raken. Het scherm krijgt even een rode omtrek wanneer de foto is genomen. De video-opname wordt niet onderbroken.
  4. Raak de rode cirkel met een wit vierkantje erin aan om de opname te stoppen.
  5. Als u de laatst opgenomen video wilt bekijken, veegt u met uw vinger van rechts naar links over het scherm en raakt u de knop Afspelen aan. Als u wilt terugkeren naar de camera, veegt u met uw vinger van links naar rechts over het scherm.
Andere camera-apps voor Android
Om andere apps te vinden die met de camera van uw tablet kunnen worden gebruikt, kunt u de Google Play Store (in het Engels) bezoeken.
Uw foto's en video's in de Galerij-app bekijken
Wanneer u een foto neemt of een video op uw tablet opneemt, wordt het bestand in de Galerij-app opgeslagen. Voor informatie over het bekijken van uw foto's en video's, raadpleegt u het HP ondersteuningsdocument Naar muziek luisteren, video's bekijken en foto's bekijken op uw HP tablet.
Veelgestelde vragen
Dit gedeelte bevat antwoorden op veelgestelde vragen over het gebruik van de camera op uw tablet.
Hoe sla ik mijn foto's en video's direct op de geheugenkaart op?
Gebruik de volgende stappen om de microSD-kaart in te stellen als de standaardopslag voor foto's en video's die u neemt met de app Camera:
  1. Plaats een microSD-kaart in de kaartlezer van de tablet.
  2. Raak in de app Camera eerst het pictogram Instellingen en vervolgens het pictogram van het menu aan.
  3. Raak naast Opslag apparaat de optie tablet aan.
    Opslag apparaat moet nu sdcard zijn. Foto's en video's worden nu rechtstreeks op de microSD-kaart opgeslagen.
Kan ik de volumeknoppen gebruiken om in of uit te zoomen?
Nee, in de vooraf geïnstalleerde app Camera kunt u de volumeknoppen niet gebruiken om in of uit te zoomen. Gebruik de zoomschuifregelaar in het scherm om in of uit te zoomen.
Hoe voer ik een videogesprek?
Als u de tabletcamera wilt gebruiken voor een videogesprek, downloadt en installeert u een app voor videogesprekken uit de Google Play Store (in het Engels).
Hoe maak ik een schermafbeelding?
Maak een afbeelding van het volledige tabletscherm door het tegelijkertijd op de aan-uitknop en de knop volume lager te drukken. Schermafbeeldingen worden opgeslagen in het album Schermafbeeldingen in het interne geheugen van de tablet.
U kunt met de tablet geen schermafbeeldingen maken wanneer de app Camera in gebruik is.