• Informatie

HP LaserJet Enterprise and HP Officejet Enterprise - De papiersoort selecteren (Windows)

De papiersoort selecteren (Windows)

1. Selecteer de afdrukoptie vanuit het programma.
  2. Selecteer het apparaat in de lijst met printers en klik of tik vervolgens op de knop Eigenschappen of Voorkeuren om de printerdriver te openen.
    opmerking:
    De naam van de knop verschilt per softwareprogramma.
  3. Klik of tik op het tabblad Papier/Kwaliteit.
  4. Klik in de vervolgkeuzelijst Papiersoort op de optie Meer....
  5. Vouw de lijst Type is: uit. opties
  6. Vouw de categorie met papiersoorten uit die het best overeenkomt met het papier dat u gebruikt.
  7. Selecteer de papiersoort die u gebruikt en klik op de knop OK.
  8. Klik op de knop OK om het dialoogvenster Documenteigenschappen te sluiten. Klik in het dialoogvenster Afdrukken op de knop OK om de taak af te drukken.
    Als de lade geconfigureerd moet worden, wordt er een configuratiebericht over de lade op het bedieningspaneel van het apparaat weergegeven.
  9. Vul de lade met het opgegeven soort en formaat papier en sluit de lade.
  10. Raak de knop OK aan om het gedetecteerde formaat en de gedetecteerde soort te accepteren, of raak de knop Wijzigen aan als u een ander papierformaat of een andere papiersoort wilt kiezen.
  11. Selecteer de juiste papiersoort en het juiste formaat en raak de knop OK aan.