• Informatie

HP LaserJet Enterprise flow MFP M830 - Onderdelen, accessoires en benodigdheden bestellen

Bestellen

Benodigdheden en papier bestellen
Originele onderdelen of accessoires van HP bestellen
Bestellen via service- of ondersteuningsproviders
Neem contact op met een erkend service- of ondersteuningspunt van HP.
Bestellen via de geïntegreerde webserver van HP (EWS)
Typ het IP-adres of de hostnaam van het apparaat in het adres- of URL-veld van een ondersteunde webbrowser op de computer om toegang te krijgen tot de webserver. De geïntegreerde webserver van HP bevat een koppeling naar de SureSupply-website van HP. Hier vindt u mogelijkheden voor het aanschaffen van originele HP‑benodigdheden.

Onderdelen en benodigdheden

De volgende onderdelen zijn beschikbaar voor het apparaat.
  • Onderdelen die zijn gemarkeerd met Verplicht kunnen door de klant zelf worden geïnstalleerd. U kunt de reparatie ook laten uitvoeren door servicemedewerkers van HP maar dan worden kosten in rekening gebracht. Voor deze onderdelen wordt onder uw HP-productgarantie geen ondersteuning ter plekke of reparatie in de werkplaats aangeboden.
  • Onderdelen die zijn gemarkeerd met Optioneel kunnen tijdens de garantieperiode van het apparaat op uw verzoek zonder bijkomende kosten worden geïnstalleerd door servicemedewerkers van HP.
Artikel
Omschrijving
Instructies voor zelf vervangen
Nummer
Onderhoudskit 110V
De preventieve onderhoudskit bevat de volgende onderdelen:
  • Vervangende fuser voor 110 volt
  • Vervangende overdrachtsrol
  • Vervangende oppak-, invoer- en scheidingsrollen voor lade 2 en 3
  • Vervangende oppak- en invoerrollen voor de invoerladen met hoge capaciteit (lade 4 en 5)
Verplicht
C2H67A
Onderhoudskit 220V
De preventieve onderhoudskit bevat de volgende onderdelen:
  • Vervangende fuser voor 220 volt
  • Vervangende overdrachtsrol
  • Vervangende oppak-, invoer- en scheidingsrollen voor lade 2 en 3
  • Vervangende oppak- en invoerrollen voor de invoerladen met hoge capaciteit (lade 4 en 5)
Verplicht
C2H57A
Rollenkit voor lade 2 t/m 5
Vervangende oppak- en invoerrollen die geschikt zijn voor lade 2, 3, 4 en 5 (bestel één kit voor iedere afzonderlijke lade)
Verplicht
CF367-67903
Rollenkit lade 1
Vervangende oppak- en invoerrollen voor lade 1
Verplicht
CF367-67904
110V-fuserkit
Vervangende fuser voor 110 volt
Verplicht
CF367-67905
220V-fuserkit
Vervangende fuser voor 220 volt
Verplicht
CF367-67906
Transferrolkit
Vervangende overdrachtsrol
Verplicht
CF367-67907
HCI-kit
Vervangende documentinvoer met hoge capaciteit en standaard
Verplicht
C3F79-37901
Nietmachine/stapelaar-kit
Vervangend nietmachine/stapelaar-afwerkaccessoire
Verplicht
CZ994-67901
Kit met nietmachine/stapelaar met ponseenheid voor 2 of 3 gaten
Vervangende nietmachine/stapelaar met ponseenheid, versie met 2 of 3 gaten voor landen/regio's die gebruikmaken van het imperiale stelsel
Verplicht
CZ995-67901
Kit met nietmachine/stapelaar met ponseenheid voor 2 of 4 gaten
Vervangende nietmachine/stapelaar met ponseenheid, versie met 2 of 4 gaten voor landen/regio's die gebruikmaken van het metrieke stelsel
Verplicht
CZ996-67901
Brochuremakerkit
Vervangend brochuremaker-afwerkaccessoire
Verplicht
CZ285-67901
Torsiebeperkingskit
Vervangende torsiebeperker voor scheidingsrollen voor lade 2 of 3 (bestel één kit voor iedere afzonderlijke lade)
Verplicht
CF367-67908
Nietcassettekit
Vervangende nietcassette voor nietmachine 1 in de nietmachine/stapelaar, nietmachine/stapelaar met ponseenheid of de brochuremaker
Verplicht
C8091A
Nietcassettekit met 2000 nietjes (2 stuks)
Vervangende set nietcassettes voor nietmachine 2 en 3 in de brochuremaker
Verplicht
CC383A
Zwarte tonercartridge
Vervangende tonercartridge met hoge capaciteit
Verplicht
CF325X
USB-serverkit voor draadloos afdrukken
Vervangende Jetdirect-server ew2500 voor draadloos afdrukken
Verplicht
J8026-67901
Onderhoudskit voor documentinvoerrollen
Vervangende rollen voor de documentinvoer
Verplicht
C1P70-67901
DIMM-kit van 512 MB
Vervangende DIMM van 512 MB
Verplicht
CF306-67901
Bedieningspaneelkit
Vervangend bedieningspaneel
Verplicht
CF367-67910
Formatterkit
Vervangende formatter
Verplicht
CF367-67912
HDD-vervangingskit
Vervangende harde schijf
Optioneel
CF367-67913

Accessoires

Artikel
Omschrijving
Onderdeelnummer
HP LaserJet-nietmachine/stapelaar
Nietmachine/stapelaar-afwerkeenheid
CZ994A
HP LaserJet-nietmachine/stapelaar met ponseenheid (2/3)
Nietmachine/stapelaar met ponseenheid voor landen/regio's die gebruikmaken van het imperiale stelsel
CZ995A
HP LaserJet-nietmachine/stapelaar met ponseenheid (2/4)
Nietmachine/stapelaar met ponseenheid voor landen/regio's die gebruikmaken van het metrieke stelsel
CZ996A
HP LaserJet-brochuremaker/afwerkeenheid
Brochuremaker-afwerkaccessoire
CZ285A
Draadloze HP Jetdirect-afdrukserver ew2500
USB draadloze afdrukserver
J8026A
HP Jetdirect 2800w NFC & Wireless Direct-accessoire
Wireless Direct-accessoire om met één druk op de knop af te drukken vanaf mobiele apparaten
J8029A