• Informatie

HP LaserJet Pro MFP M435nw - Lade 3 (optioneel) vullen

Optionele lade 3 kan maximaal 500 vel papier met een gewicht van 75 g/m2 bevatten. Als het papier zwaarder is, kan de lade minder vellen bevatten. Plaats niet te veel papier in de lade. De lade ondersteunt losse vellen met een gewicht van 60 - 120 g/m2.
Raadpleeg Afdrukstand van het papier in lade 3 voor informatie over de juiste papierrichting voor het plaatsen van papier in deze lade.
opmerking:
Druk vanuit lade 3 geen enveloppen, etiketten of niet-ondersteunde papierformaten af. Druk op deze soorten papier alleen af via lade 1.
  1. Trek de lade uit en iets omhoog om de lade volledig uit het apparaat te verwijderen.
    opmerking:
    Open de lade niet als deze in gebruik is.
    Afbeelding : Open de lade
  2. Knijp de ontgrendeling op de linkergeleider samen en schuif de geleiders aan de zijkanten naar de juiste positie voor het papierformaat.
    Afbeelding : Stel de papiergeleider bij
  3. Stel de papierlengte in op het juiste papierformaat.
    Afbeelding : Stel de papiergeleider bij
  4. Plaats het papier in de lade. Zorg ervoor dat de geleiders de stapel papier net raken, maar het papier niet buigen.
    De richting waarin u het papier in de lade moet plaatsen is afhankelijk van het papierformaat. Zie Afdrukstand van het papier in lade 3 voor meer informatie.
    opmerking:
    Plaats niet te veel papier in de lade om storingen te voorkomen. Let erop dat de bovenkant van de stapel niet boven de maximale-hoogte-indicator uitkomt.
    Afbeelding : Papier in de lade plaatsen
    opmerking:
    Als de lade niet goed wordt ingesteld, kan tijdens het afdrukken een foutbericht verschijnen of kan het papier vastlopen.
  5. Schuif de lade volledig terug in het apparaat.
    Afbeelding : Sluit de lade
  6. Wijzig op het bedieningspaneel het type en formaat in dat van het papier in de lade.
    1. Raak in het beginscherm van het bedieningspaneel de knop Instellingen aan.
    2. Open de volgende menu's:
      Systeeminstellingen
      Papierinstellingen
      Lade 3
    3. Raak Papierformaat aan en selecteer het juiste formaat.
    4. Raak Papiersoort aan en selecteer de juiste soort.

Afdrukstand van het papier in lade 3

Papiersoort
Papierformaat
Papier plaatsen
Losse vellen
Letter, A4, A5, B5, Executive, 16K en aangepaste formaten
Lange rand langs voorzijde van de lade
A3, B4, 11 x 17, Legal, Oficio 8,5 x 13 en aangepaste formaten
Lange rand langs zijkant van de lade
Voorgedrukt, geperforeerd of briefhoofd
Letter, A4, A5, B5, Executive, 16K en aangepaste formaten
Afdrukzijde beneden
Bovenrand aan de rechterkant van de lade
A3, B4, 11 x 17, Legal, Oficio 8,5 x 13 en aangepaste formaten
Afdrukzijde beneden
Bovenrand aan voorzijde lade