HP LaserJet, HP PageWide Enterprise - Automatisch dubbelzijdig afdrukken (Windows)

Automatisch dubbelzijdig afdrukken (Windows)
Gebruik deze procedure voor printers met een automatische eenheid voor dubbelzijdig afdrukken. Als er op de printer geen automatische eenheid voor dubbelzijdig afdrukken is geïnstalleerd of als u op papiersoorten wilt afdrukken die de eenheid voor dubbelzijdig afdrukken niet ondersteunt, kunt u handmatig dubbelzijdig afdrukken.
  1. Selecteer de afdrukoptie vanuit het programma.
  2. Selecteer de printer in de lijst met printers en klik of tik vervolgens op de knop Eigenschappen of Voorkeuren om de printerdriver te openen.
      opmerking:
    De naam van de knop verschilt per softwareprogramma.
      opmerking:
    Als u deze functies wilt openen vanaf een Startscherm-app in Windows 8 of 8.1, selecteert u Apparaten, Afdrukken en vervolgens de printer.
  3. Klik of tik op het tabblad Afwerking.
  4. Schakel het selectievakje Dubbelzijdig afdrukken in. Klik op de knop OK om het dialoogvenster Documenteigenschappen te sluiten.
  5. Klik in het dialoogvenster Afdrukken op de knop OK om de taak af te drukken.