HP LaserJet Pro MFP M435nw and HP Color LaserJet Enterprise M750 - Afdruktaken (Mac OS X)

Afdrukken (Mac OS X)
De volgende procedure beschrijft het standaardafdrukproces voor Mac OS X.
  1. Klik op de optie Afdrukken in het menu Bestand.
  2. Selecteer het apparaat in het menu Printer.
  3. Open de vervolgkeuzelijst van het menu of klik op Details weergeven en selecteer andere menu's om de afdrukinstellingen aan te passen.
  4. Klik op de knop Afdrukken.
Een afdrukvoorinstelling gebruiken (Mac OS X)
  1. Klik op het menu Bestand en vervolgens op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer het apparaat in het menu Printer.
  3. Selecteer in het menu Vooraf ingestelde opties de voorinstelling voor afdrukken.
  4. Klik op de knop Afdrukken.
Een afdrukvoorinstelling maken (Mac OS X)
Gebruik voorinstellingen voor afdrukken om de huidige instellingen op te slaan, zodat u deze later opnieuw kunt gebruiken.
  1. Klik op het menu Bestand en vervolgens op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer het apparaat in het menu Printer.
  3. Open de vervolgkeuzelijst van het menu of klik op Details weergeven en selecteer andere menu's om de afdrukinstellingen aan te passen.
  4. Selecteer voor elk menu de afdrukinstellingen die u wilt opslaan, zodat u deze opnieuw kunt gebruiken.
  5. Klik in het menu Vooraf ingestelde opties op de optie Huidige instellingen opslaan als voorinstelling, en voer een naam in voor de voorinstelling.
  6. Klik op de knop OK.
Automatisch dubbelzijdig afdrukken (Mac OS X)
  opmerking:
Deze functie is beschikbaar als u de HP-printerdriver installeert. Mogelijk is de functie niet beschikbaar als u AirPrint gebruikt.
  1. Klik op de optie Afdrukken in het menu Bestand.
  2. Selecteer het apparaat in het menu Printer.
  3. Open de vervolgkeuzelijst van het menu of klik op Details weergeven en klik vervolgens op het menu Lay-out.
  4. Selecteer een bindoptie in de vervolgkeuzelijst Dubbelzijdig.
  5. Klik op de knop Afdrukken.
Handmatig dubbelzijdig afdrukken (Mac OS X)
  opmerking:
Deze functie is beschikbaar als u de HP-printerdriver installeert. Mogelijk is de functie niet beschikbaar als u AirPrint gebruikt.
  1. Klik op de optie Afdrukken in het menu Bestand.
  2. Selecteer dit apparaat in het menu Printer.
  3. Open de vervolgkeuzelijst van het menu of klik op Details weergeven en klik vervolgens op het menu Handmatig dubbelzijdig.
  4. Klik op het vak Handmatig dubbelzijdig en selecteer een bindoptie.
  5. Klik op de knop Afdrukken.
  6. Ga naar het apparaat en verwijder alle lege vellen uit lade 1.
  7. Haal de bedrukte stapel uit de uitvoerbak en plaats die met de bedrukte zijde omlaag in de invoerlade.
  8. Raak, wanneer u hierom wordt gevraagd, de desbetreffende knop op het bedieningspaneel aan om door te gaan.
Meerdere pagina's per vel afdrukken (Mac OS X)
  1. Klik op de optie Afdrukken in het menu Bestand.
  2. Selecteer het apparaat in het menu Printer.
  3. Open de vervolgkeuzelijst van het menu of klik op Details weergeven en klik vervolgens op het menu Lay-out.
  4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Pagina's per vel het aantal pagina's dat u op elk vel wilt afdrukken.
  5. Selecteer in het gedeelte Lay-outrichting de volgorde en positie van de pagina's op het vel.
  6. Selecteer in het menu Randen het soort rand dat u rond elke pagina op het vel wilt afdrukken.
  7. Klik op de knop Afdrukken.
Papiersoort selecteren (Mac OS X)
  1. Klik op de optie Afdrukken in het menu Bestand.
  2. Selecteer het apparaat in het menu Printer.
  3. Open de vervolgkeuzelijst van het menu of klik op Details weergeven, en klik vervolgens op het menu Media en kwaliteit of het menu Papier/Kwaliteit.
  4. Selecteer een papiersoort in de vervolgkeuzelijst Papiersoort.
  5. Klik op de knop Afdrukken.
De afdrukrichting selecteren (Mac OS X)
De methode voor het instellen van de afdrukstand verschilt per toepassing.
  1. Klik in de toepassing op het menu Bestand.
  2. Als de optie Pagina-instelling wordt vermeld, klikt u erop en selecteert u de afdrukstand.
  3. Als de optie Pagina-instelling niet wordt vermeld in het menu Bestand, klikt u op de optie Afdrukken.
  4. Selecteer het apparaat in het menu Printer.
  5. Als de instellingen voor afdrukstand zich in het hoofdafdrukscherm bevinden, selecteert u de afdrukstand en klikt u op de knop OK.
  6. Als de instellingen voor afdrukstand zich niet in het hoofdafdrukscherm bevinden, klikt u op de knop Pagina-instelling en selecteert u vervolgens de afdrukstand. Klik op OK.
Een voorblad afdrukken (Mac OS X)
  1. Klik op het menu Bestand en vervolgens op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer het apparaat in het menu Printer.
  3. Het menu Exemplaren & pagina's wordt standaard weergegeven door de printerdriver. Open de vervolgkeuzelijst van het menu en klik op het menu Voorblad.
  4. Geef aan waar u het voorblad wilt afdrukken. Klik op de knop Voor document of op de knop Na document.
  5. In het menu Type voorblad selecteert u de mededeling die u op het voorblad wilt afdrukken.
      opmerking:
    Als u een leeg voorblad wilt afdrukken, selecteert u de optie Standaard in het menu Type voorblad.
  6. Klik op de knop Afdrukken.
Een document aanpassen aan paginagrootte (Mac OS X)
  1. Klik op het menu Bestand en vervolgens op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer het apparaat in het menu Printer.
  3. Open de vervolgkeuzelijst van het menu of klik op Details weergeven en klik vervolgens op het menu Papierverwerking.
  4. Selecteer in het gebied Bestemmingspapierformaat de optie Aanpassen aan papierformaat en selecteer vervolgens het formaat in de vervolgkeuzelijst.
  5. Klik op de knop Afdrukken.
Een brochure maken (Mac OS X)
  1. Klik op het menu Bestand en vervolgens op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer het apparaat in het menu Printer.
  3. Open de vervolgkeuzelijst van het menu of klik op Details weergeven en klik vervolgens op het menu Lay-out.
  4. Selecteer een bindoptie in de vervolgkeuzelijst Dubbelzijdig.
  5. Open de vervolgkeuzelijst van het menu en klik op het menu Brochure afdrukken.
  6. Klik op het selectievakje Uitvoer als brochure indelen, en selecteer een bindoptie.
  7. Selecteer het papierformaat.
  8. Klik op de knop Afdrukken.