HP SlateBook pc's - Gebruik van het toetsenbord (Android 4.3, 4.2/Jelly Bean)

Dit document is van toepassing op HP notebookcomputers met het besturingssysteem Android 4.3 of 4.2/Jelly Bean.
In dit document wordt uitgelegd hoe u de instellingen en functies van het schermtoetsenbord en het fysieke toetsenbord op uw HP notebook kunt gebruiken en wijzigen en hoe u via spraak tekst kunt invoeren in plaats van met het toetsenbord.
  opmerking:
Afhankelijk van de versie van Android op uw tablet, komen enkele van de afbeeldingen in dit document mogelijk niet precies overeen met uw tablet.
Gebruik van het fysieke toetsenbord
De SlateBook heeft een toetsenbordbasis die kan worden aangesloten op de afneembare tablet en weer kan worden verwijderd. Wanneer de tablet is losgekoppeld van de toetsenbordbasis is alleen het schermtoetsenbord beschikbaar voor gebruik. De toetsenbordbasis kan alleen voor tekstinvoer worden gebruikt als deze op de tablet is aangesloten. Voor informatie over het bevestigen en losmaken van de tablet van de basis raadpleegt u het HP ondersteuningsdocument Veranderen van notebook naar tablet en andersom.
Om tekst in te voeren met het fysieke toetsenbord klikt of tikt u op een tekstinvoerveld waarin u tekst wilt invoeren en begint u vervolgens met typen op het toetsenbord. Gebruik een van de volgende gedeeltes voor meer informatie over de functies van het fysieke toetsenbord.
Werken met het Android-schermtoetsenbord (Android 4.2)
Als de tablet van de SlateBook is losgekoppeld van het fysieke toetsenbord wordt elke keer als u een tekstinvoerveld aanraakt het toetsenbord op het scherm weergegeven. Om het toetsenbord te verbergen, raakt u het navigatiepictogram links onder aan.
De informatie in dit gedeelte is van toepassing op het standaard vooraf geïnstalleerde Android-toetsenbord. Als u een nieuwe toetsenbordapp hebt geïnstalleerd, raadpleegt u de website van de appontwikkelaar voor gebruiksinstructies. Gebruik een van de volgende gedeeltes voor meer informatie over de functies van het schermtoetsenbord.
Het Google-schermtoetsenbord gebruiken in Android 4.3
Als de tablet is losgekoppeld van het fysieke toetsenbord wordt elke keer als u een tekstinvoerveld aanraakt het toetsenbord op het scherm weergegeven. Om het toetsenbord te verbergen, raakt u het navigatiepictogram links onder aan.
De informatie in dit gedeelte is van toepassing op het standaard Google-toetsenbord. Als u een nieuwe toetsenbordapp hebt geïnstalleerd, raadpleegt u de website van de appontwikkelaar voor gebruiksinstructies. Gebruik een van de volgende gedeeltes voor meer informatie over de functies van het schermtoetsenbord.
Instellingen van de toetsenbordindeling wijzigen in Android 4.2 of 4.3
De indeling van het fysieke toetsenbord van de SlateBook kan worden aangepast aan de taal of invoermethode. De indeling van het schermtoetsenbord komt overeen met de Android-systeemtaalinstelling. Voor instructies over het wijzigen van de fysieke toetsenbordinstellingen, de Android-systeemtaal of de indeling van het schermtoetsenbord raadpleegt u het HP ondersteuningsdocument Taal wijzigen.