HP afdrukproducten - HP producten met printerdrivers die worden ondersteund in OS X 10.7 Lion

Inleiding
Bekijk het beschikbare software en drivers voor uw printer in OS X 10.7 Lion.
Hoe vind ik de Lion-printerdriver voor mijn HP printer?
Zie hoe u printersoftware downloadt en installeert op de pagina HP drivers en downloads.
Voor het downloaden van de meest recente driver gaat u naar de pagina HP Software en Drivers (bestandsgrootte verschilt).
Ondersteunde printers
De volgende HP printers worden ondersteund in OS X v10.7 Lion.