HP LaserJet, HP PageWide Enterprise - Een product verbinden dat al is geïnstalleerd op een netwerk (Windows®)

Een product verbinden dat al is geïnstalleerd op een netwerk (Windows®)
Gebruik deze procedure om een product te verbinden dat al op het netwerk aanwezig is zodat deze afdruktaken kan ontvangen.
  1. Open de wizard Add Printer (Printer toevoegen):
    • Windows Vista: klik op het Windows-pictogram in de linkeronderhoek van het scherm en klik achtereenvolgens op Configuratiescherm en Printers. Klik op de optie om een printer toe te voegen en kies wanneer erom wordt gevraagd de optie om een netwerkprinter toe te voegen.
    • Windows 7: Klik op het Windows-pictogram in de linkeronderhoek van het scherm en klik vervolgens op Apparaten en printers. Klik op de optie om een printer toe te voegen en kies wanneer erom wordt gevraagd de optie om een netwerkprinter toe te voegen.
    • Windows 8: Klik met de rechtermuisknop of raak de linkeronderhoek van het scherm aan en houd het vast om het menu weer te geven. Klik of tik op Configuratiescherm en klik of tik vervolgens op Apparaten en printers. Klik of tik op de optie om een printer toe te voegen en kies wanneer erom wordt gevraagd de optie om een netwerkprinter toe te voegen.
    • Windows 10: Klik op het Windows-pictogram in de linkeronderhoek van het scherm en klik achtereenvolgens op Instellingen, Apparaten en Een printer of scanner toevoegen.
    Er wordt een lijst met beschikbare producten weergegeven.
  2. Selecteer het apparaat in de lijst en klik op Volgende.
    Als het apparaat niet in de lijst met beschikbare printers staat, klik dan op De printer die ik wil staat niet in de lijst. Selecteer één van de opties in de lijst om het apparaat te vinden en klik vervolgens op Volgende.
  3. Volg de aanwijzingen op het scherm om het proces te voltooien.